A dōTERRA Healing Hands elárvult gyerekeket támogat

Laura Groff már több éve támogat elárvult és elhagyott gyerekeket Indiában. Először akkor jött vele szembe a Faith In Deeds, amikor az unokatestvére hozzáment az alapító Thomas Mollhagenhez. Thomas India nyomornegyedeiben nőtt fel, mielőtt árvaházba került, végül pedig örökbe fogadta egy michigani család. Amikor hazalátogatott Indiába, hogy megtalálja vér szerinti családját, Thomas felismerte, milyen nagy szükség van Indiában az elárvult gyermekek támogatására, Laura pedig gyorsan csatlakozott.

Laura erős késztetést érzett, hogy segítse azt az értékes munkát, amelyet a Faith In Deeds végzett, de mivel nem volt a működésre adományozható pénze, bizonytalan volt abban, hogyan tudna hozzátenni valamit. Mivel inspirálta és bátorította őket a dōTERRA humanitárius jövőképe, Laura és egy Blue Diamond fokozatú vezető, Christy Fechser úgy döntöttek, segítséget kérnek a dōTERRA Healing Hands alapítványtól.

Laura gyorsan szervezett egy gyűjtést a közösségében, hogy dōTERRA termék- és esszenciálisolaj adományokat gyűjtsön, amelyekhez a dōTERRA Healing Hands ugyanennyit hozzátett, hogy megkétszerezze az erőfeszítéseit. Ezután Indiába utazott, hogy a termékeket megossza azzal a több mint 50 gyermekkel, akik a Thomas által alapított otthonban éltek.

„Ha megállunk és elgondolkodunk a világ problémáinak nagyságán, az gyakran túl megterhelőnek vagy túl nehéznek tűnik, de ez a projekt megmutatja, hogy már akkor is nagy hatást gyakorolhatnak a tetteink más emberek életére, ha csak kicsi lépéseket teszünk. Ha pedig összefogunk, nincs határa annak, mi mindent tudunk elérni” – mondta Laura az elvégzett munkáról.

További cikkek

Egy vállalat, amely sosem habozik segíteni!

2020-ban elindult a dōTERRA #EngageInGood kampánya. Az Engage In Good egy mozgalom, amely lehetőség teremt, hogy az emberek távolról is segítsenek egymásnak. Ugyanezen év márciusában …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X