A dōTERRA Healing Hands gondoskodik a babákról és mamákról

Gangamaya Gole 17 éves korában férjhez ment, emiatt pedig nem folytathatta az iskolát. Két évvel később várandós volt, és magára maradt. Nepál déli részén élő fiatal lányként Gangamayának alig volt esélye arra, hogy bármilyen jövedelemszerző készségre tegyen szert; ahogy a teste és a baba növekedtek, minden nap attól félt, hogy nem lesz majd módja saját magát és gyermekét önállóan fenntartani.

Ahogy a szülés közeledett, Gangamaya rájött, hogy még az újszülött ellátásához alapvetően szükséges kellékekkel sem rendelkezik. Szerencsére az a kórház, ahol Gangamaya szült, nemrég a dōTERRA Healing Hands partnerségével felújításon esett át. Az új fűtési rendszer és a felújított szülőszobák jóvoltából Gangamaya biztonságban és kényelmesen szülhetett.

Gangamaya mint újdonsült édesanya és alvó kisbabája hamarosan ajándékba kapott egy baba-mama csomagot, amely szintén a dōTERRA Healing Hands felajánlása volt. Túláradó örömmel nyitotta ki a csomagot, és megtalált benne minden alapvető dolgot – ruhákat, olajat és szappant –, amit szeretett volna megadni a kisbabájának. Mindent egy hátizsákba tettek, amelyet pelenkázótáskának használhatott.

A dōTERRA Healing Hands-től kapott kis plusz segítség révén Gangamaya és kisbabája előtt új lehetőség nyílt meg, és reményt kaptak egy jobb életre. Nem ők voltak azonban az egyetlenek:  a dōTERRA Healing Hands több ezer darab ruhát juttatott már rászoruló babáknak és mamájuknak.

További cikkek

Sajnos nem tudunk kapcsolódó cikkeket mutatni, de keress bátran Téged érdeklő témákat!

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X