A dōTERRA mindig segít a bajban

Az elmúlt hetekben rekordmennyiségű esőzés súlyos áradásokat okozott Németország, Belgium és Hollandia egyes részein. A halálos villámárvizek sok halálos áldozatot követeltek, családok ezrei kényszerültek lakóhelyüket elhagyni, és sokan még mindig eltűntek; emberek ezrei nem jutnak ivóvízhez, áramhoz és gázhoz.

Ez a sokkoló katasztrófa miatt sokan szorulnak sürgős segítségre. A dōTERRA szeretné továbbra is arra hívni a közösséget, hogy fogjon össze és támogassa azokat, akiknek a legnagyobb szükségben vannak.

A dōTERRA SPA rózsás kézkrém vásárlásából befolyt összeg 100%-át a dōTERRA Healing Hands európai projekteknek adományozzál. A rózsás kézkrém vásárlásával kapcsolatos nagylelkű hozzájárulások eredményeként azonnal elkezdhető a segítségnyújtást, és 60 000 €-t adományozható a helyszínen lévő nonprofit szervezeteknek Németországban, Belgiumban és Hollandiában. A kiemelkedő szervezetek azon dolgoznak, hogy közvetlen segítséget nyújtsanak az árvíz által érintett családoknak.

Az árvízre válaszul a dōTERRA Europe gondozási csomagokat állít össze és adományoz a katasztrófa által közvetlenül érintett Wellness Advocates és Nagykereskedők számára.

További cikkek

Csirke souvlaki tzatzikivel

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X