A tisztaság a mi hagyatékunk

Vegyél részt Te is a dōTERRA 2021. július 29-én tartandó izgalmas online bejelentésén a dōTERRA Europe YouTube-csatornáján. Egy olyan nagyszabású újdonság várható, amely csupa kedvező változást igér!

Az esemény keretében a dōTERRA Europe nyugdíjazza az évente megrendezett Incentive Tripet, és bejelent egy vadonatúj vállalást, amelyből tökéletesen visszaköszön a dōTERRA lelkülete. Ez az új élmény óriási lehetőséget kínál sok-sok feltörekvő építő számára annak felfedezésére, hogy miért vált a kölcsönösen előnyös beszerzési program és a dōTERRA Healing Hands a cég hagyatékának két alappillérévé. Tudd meg a különleges vendégelőadóktól és a vállalati csapattól, hogy miért olyan kiemelt fontosságú ez a két pillér az esemény tekintetében, és hogy mit jelent ez Rád nézve. Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt!

A részvételhez iratkozz fel a dōTERRA Europe YouTube-csatornájára, kapcsold be az értesítéseket. Kapni fogsz egy e-mailt az esemény eléréséhez szükséges hivatkozással még 2021. július 29. előtt.

Az eseményre angol nyelven kerül sor, de lesz magyar tolmácsolás. Feliratkozás: https://bit.ly/2UgxiB0

További cikkek

Egy vállalat, amely sosem habozik segíteni!

2020-ban elindult a dōTERRA #EngageInGood kampánya. Az Engage In Good egy mozgalom, amely lehetőség teremt, hogy az emberek távolról is segítsenek egymásnak. Ugyanezen év márciusában …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X