Oldal kiválasztása

Általános Szerződési Feltételek

Jelen dokumentum tartalmazza a Kapcsolatok Újratöltve Kft. (székhely: 1037 Budapest, Tarhos utca 97., adószám: 24897613-2-42) mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldal(ak), (mely a https://kapcsolatokujratoltve.hu oldalon található meg) használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szerződés minden pontját, mivel megrendelésének elküldése előtt Ön úgy nyilatkozik, hogy megismerte jelen ÁSZF tartalmát és elfogadja azt. Amennyiben jelen szerződés tartalmát nem tekinti kötelező érvényűnek, úgy kérem, ne vegye igénybe a weboldal szolgáltatásait. Jelen szerződés elektronikus formában kerül megkötésre, nem iktatjuk azt, nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A szerződés nyelve a magyar. Szolgáltató magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Szolgáltató adatai:

 • Név: Kapcsolatok Újratöltve Kft.
 • Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44. 1. em. 1.
 • E-mail: info [kukac] kapcsolatokujratoltve [pont] hu
 • Adószám: 24897613-2-42

Tárhely szolgáltató adatai:

 • Adatkezelő: Amazon Web Services EMEA SARL
 • Székhelye: 33 Rives de Clausen, 2165 Luxemburg
 • Webhely: https://aws.amazon.com/
 • Telefonszám: +352 26 73 33 00

 

 1. Általános rendelkezések
  A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekre és a szerződés értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szól 2013. évi V. törvény (Ptk.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezéseire.Jelen ÁSZF 2018. szeptember 01. napjától visszavonásig, ill. módosításig érvényes. Amennyiben módosítjuk ÁSZF-ünket, úgy azt minden esetben figyelemfelhívással együtt közzé tesszük a weboldal felületén.A https://kapcsolatokujratoltve.hu oldalon található tartalmak szerzői jogi műnek minősülnek, annak bármilyen formában történő felhasználása, feldolgozása, értékesítése, terjesztése engedélyköteles.
 2. Adatkezelési szabályok
  Adatkezelési szabályzatunk letölthető az alábbi linkről: https://kapcsolatokujratoltve.hu/hu/adatkezelesi-szabalyzat/Tájékoztatjuk, hogy az Ektv. 13/A. §. rendelkezéseinek megfelelően a szerződés létrehozása, a díjak számlázása és a szolgáltatás nyújtása körében jogosultak vagyunk a szolgáltatás igénybevételéhez technikailag elengedhetetlenül szükséges természetes személyazonosító adatait (pl. az Ön nevét), lakcímét és egyéb személyes adatait (pl. e-mail címét, számlázási címét) kezelni. A fenti adatokat töröljük, amennyiben a szerződés nem jön létre, vagy megszűnik.
 3. A megvásárolható szolgáltatások köre
  A Kapcsolatok Újratöltve Kft. által szervezett tréningek, képzések, előadások, online anyagok, könyvek. Ezek a szolgáltatások, termékek online vásárolhatók meg.
 4. A rendelés menete
  Tréningek, képzések, könyvek esetében Ön a weboldalon található űrlap kitöltésével, majd a „Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra történő kattintással tudja a termékeinket, szolgáltatásainkat megvásárolni. Egyedi tanácsadást a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy emailes, illetve szóbeli megállapodással tud megrendelni.
 5. Fizetési módok
  Banki utalással történő fizetés esetén:
  Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy az adatlap kitöltése és a megrendelés elküldése után Ön egy e-mailt fog kapni, melyben elküldjük a megrendeléshez tartozó díjbekérőt, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. Kérjük az esemény időpontjáig, a díjbekérő alapján elutalni a szolgáltatás kölcsönösen kialkudott ellenértékét.Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel azt az információt, amit a visszaigazoló emailben kérünk Öntől. A számlát az utalás beérkezését követő 3 napon belül állítjuk ki és küldjük el elektronikus módon a rendeléskor megadott e-mail címre (mivel ez automatikusan történik az űrlapon megadott adatok alapján, így legtöbb esetben ez automatikus). Banki utalásos fizetési mód esetén és rendezvényre való jelentkezés esetén csak akkor tud a rendezvényen részt venni, amennyiben átutalása a rendezvény megkezdése előtt beérkezik hozzánk (tehát amennyiben az összeget számlánkon jóváírják.)Amennyiben Ön a vásárlásnál a „Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra kattint, úgy Ön tudomásul veszi, hogy rendelésének elküldése fizetési kötelezettséget keletkeztet az Ön számára.Rendelésének elküldésével Ön kijelenti, hogy Szolgáltató a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítését már a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § (2) pontjában foglalt határidő lejárta előtt kezdje meg.Megrendelésének megérkezését követően Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küld Önnek megrendeléséről, elektronikus formában, a rendeléskor Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben ez a visszaigazolás 72 órán belül nem érkezik meg Önhöz, úgy Ön mentesül az ajánlati kötöttség és szerződéses kötelezettségei alól.Bankkártyás fizetés – Paylike A kapcsolatokujratoltve.hu oldalon használhatja a bankkártyáját fizetéskor. A biztonságos online bankkártyás fizetést a Paylike ApS. biztosítja. Bankkártya adatai a kapcsolatokujratoltve.hu oldalhoz nem jutnak el.

  A Paylike négyféle típust fogad el:

  MasterCard

  VISA

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa 
  • Visa Electron

   

 6. Ha ilyen kártyája van, semmi akadálya annak, hogy használja nálunk.
  Mi az a Paylike? Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer.
  Ha erről szeretne tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: https://paylike.hu/
 7. A megrendelések feldolgozása, teljesítése
  Megrendelését munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 48 órán belül feldolgozzák, és visszaigazolják Ön felé. A szerződést képzés esetén Szolgáltató a képzés meghirdetett időpontjában teljesíti. Amennyiben a meghirdetett képzés időpontjában, helyszínében vagy egyéb körülményeiben változás következne be, úgy Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a rendezvény eredetileg meghirdetett időpontja előtt 72 órával telefonon és/vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot és értesíti az esetlegesen felmerülő akadályról, változásokról. Ilyen esetben Önnek abban az esetben van joga elállni a szerződéstől, amennyiben a bekövetkezett változás súlyos mértékben sérti az érdekeit. Ebben az esetben a már megfizetett díjat az Ön elállási nyilatkozatának közlésétől számított 30 napon belül visszafizetjük Önnek.Amennyiben Ön már befizette a tréning részvételi díját, de valamilyen okból nem tud részt venni a tréningen, akkor azt 7 nappal a tréning kezdete előtt jelezheti emailben. Ez esetben felajánljuk, hogy a következő alkalommal részt vehet. Amennyiben ezt 6 vagy kevesebb napon belül jelzi a tréning kezdetéhez képest, akkor azt tudjuk felajánlani, hogy elküldhet valakit maga helyett a tréningre.
 8. Kép- és hangfelvétel  készítése nyílt tréningek esetén
  A tréningeken a résztvevők elhangzott beszédeiről videófelvétel készül, amelyeket minden résztvevő a tréninget követő 24 órán belül emailben megkap egy privát linken keresztül. A videók semmilyen egyéb módon nem kerülnek publikálásra.A tréning ideje alatt promóciós célokból a tréning helyzetekről fotók készülhetnek. Amennyiben nem szeretné, hogy a fotója publikálásra kerüljön, jelezze a regisztrációs asztalnál, még a tréning vége előtt, egyéb esetben hozzájárulását adta a publikáláshoz.
 9. Panaszkezelés
  Panaszait, észrevételeit a hello [kukac] kapcsolatokujratoltve.hu email címen jelezheti felénk. Kérjük, hogy amennyiben panasszal élne szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, úgy elsősorban Szolgáltató felé forduljon. Szolgáltató elkötelezett a panaszok békés úton történő rendezése mellett.Panaszával az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez is fordulhat. A békéltető testületek illetékességére és eljárására vonatkozó információkat az alábbi linken találja meg: https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
>