Autumn Tour 2021

Tudj meg mindent jólléted védelméről, erősítéséről és holisztikus megközelítéséről az Autumn Tour 2021 eseményein – Magyarországon november 27-én online lesz lehetőséged virtuálisan találkozni a dōTERRA-közösség többi tagjával.

Egészséged és jólléted pajzsként véd, amikor arra a legnagyobb szükséged van. Az Autumn Touron megvizsgálhatjuk, miként erősíthetjük jóllétünket az évszakváltások alkalmával; az étrendtől és táplálkozástól a holisztikus életvitelig sok mindenről szó esik. Tarts velünk, és ismerjünk meg együtt olyan proaktív szokásokat, amelyek segítségével megóvhatjuk magunkat és másokat is.

Ha regisztrálsz az Autumn Tour 2021 valamelyik eseményére, azzal automatikusan részt veszel egy sorsoláson is, amellyel dōTERRA-termékeket nyerhetsz. A regisztrációval bekerül a neved a sorsolásba, a nyertes nevét pedig az esemény alatt teszik közzé. Ne feledd, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, ez nem ruházható át, nem cserélhető másra, és készpénzre sem váltható. A nyereményjátékban való részvételhez részt is kell venned az eseményen, amelyre regisztráltál.

Regisztrálni itt tudsz.

További cikkek

Egy vállalat, amely sosem habozik segíteni!

2020-ban elindult a dōTERRA #EngageInGood kampánya. Az Engage In Good egy mozgalom, amely lehetőség teremt, hogy az emberek távolról is segítsenek egymásnak. Ugyanezen év márciusában …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X