desszert

  • Összes
  • Aromaterápia
  • DIY
  • Gasztro
  • Herbárium
  • Magazin
  • Vállalati kultúra
Összes
  • Összes
  • Aromaterápia
  • DIY
  • Gasztro
  • Herbárium
  • Magazin
  • Vállalati kultúra

Ismerkedjünk meg a szibériai jegenyefenyővel!

A fenyőfélék családjába tartozó szibériai jegenyefenyő (Abies sibirica) tűlevelű, örökzöld fa. Kelet-Ázsia tajgáin őshonos, a Volga folyótól kezdve megtalálható Szibérián keresztül Türkisztánban, Mongóliában és a …

BŐVEBBEN →

Zöldcitromos wrap

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a keserű naranccsal!

A Délkelet-Ázsiában őshonos keserű narancs (Citrus aurantium) a rutafélék családjába tartozik. Szevillai narancsként is ismert. A pomeló és a mandarin hibridjeként tartják számon. Polinéziába az …

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a muskotályzsályával!

A gyógynövényként is értékes muskotályzsálya (Salvia sclarea) elsősorban a Földközi-tenger északi medencéjében endemikus, de néhány észak-afrikai és közép-ázsiai területen is megterem vadon. Rendszertani besorolását tekintve …

BŐVEBBEN →

Rózsaborsos-zöldcitromos pác fajitashoz

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Trópusi mandarinkoktél

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →
Scroll to Top
X
X
X