Citromolajos Waldorf saláta

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″]

Greg Prososki, a dōTERRA központ séfje ezúttal ismét egy jól ismert receptet bolondított meg egy kis esszenciális olajjal.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Hozzávalók:

5 db felkockázott közepes alma
140 g felkockázott zellerszár
110 g apróra vágott dió
150 ml majonéz, vagy görög joghurt
7 csepp citromolaj

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″]

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat, és tálaljuk hidegen, vagy szobahőmérsékleten.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További cikkek

Ismerkedjünk meg a citronellával!

A perjefélék családjába tartozó növény, a jávai citronella (Cymbopogon winterianus) megjelenésében leginkább a póréhagymához hasonlít, az illata azonban szerencsére nem arra hajaz. Levelei erős citromillatot …

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a cickafarkkal!

Az orvosi cickafark (Achillea millefolium), egérfarkúfű, ezerlevelűfű, pulykafű vagy a cickoró néven is ismert virágos növény az őszirózsafélék családjába tartozik. Az északi féltekén (Ázsiában, Európában …

BŐVEBBEN →

Zöldcitromos reggeli joghurt

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X