[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″]
Greg Prososki, a dōTERRA központ séfje ezúttal ismét egy jól ismert receptet bolondított meg egy kis esszenciális olajjal.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]
Hozzávalók:
5 db felkockázott közepes alma
140 g felkockázott zellerszár
110 g apróra vágott dió
150 ml majonéz, vagy görög joghurt
7 csepp citromolaj
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″]
Elkészítés
Keverjük össze a hozzávalókat, és tálaljuk hidegen, vagy szobahőmérsékleten.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]