Citromolajos Waldorf saláta

2020 máj 25

Greg Prososki, a dōTERRA központ séfje ezúttal ismét egy jól ismert receptet bolondított meg egy kis esszenciális olajjal.

Hozzávalók:

5 db felkockázott közepes alma
140 g felkockázott zellerszár
110 g apróra vágott dió
150 ml majonéz, vagy görög joghurt
7 csepp citromolaj

 

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat, és tálaljuk hidegen, vagy szobahőmérsékleten.

 

További cikkek

Áfonyás zabpehely citromolajjal

Áfonyás zabpehely citromolajjal

Este bekészíted, reggel pedig elmerülhetsz a csodás ízekben – ezt kínálja Neked ez az egészséges, tápláló reggeli fogás, amit az áfonyán és mogyóróvajon túl a citromolaj tesz felejthetetlenné! ​ Hozzávalók: 150 g zsírmentes görögjoghurt150 ml ízesítetlen mandulatej1...

bővebben
Áfonyás palacsinta citromos illóolajjal megbolondítva

Áfonyás palacsinta citromos illóolajjal megbolondítva

Mindannyian imádjuk a palacsintát – áfonyával megbolondítva azonban olyan étvágygerjesztő fogást készíthetünk, ami akár egy ünnepi ebéd megkoronázása is lehet. A klasszikus összetevőkön kívül csak néhány csepp citromos illóolajra lesz szükséged, hogy az ízek igazán...

bővebben
Reggeli felturbózó tea

Reggeli felturbózó tea

Kell egy kis reggeli boost? Tegyél mézet, almaecetet, citrom- és On Guard olajokat egy csésze forró vízbe, és máris indulhat a nap! ​

bővebben
>