Citrusos-epres jégkása

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.1″]

Nincs nyár jégkása nélkül – ha viszont házilag készítjük, biztosak lehetünk benne, hogy pontosan annyi cukrot adunk szeretteinknek, amennyit szeretnénk.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.5.1″]

Hozzávalók:

2 pohár friss limonádé
1 pohár fagyasztott eper
1 citrom leve
4 csepp citromolaj
3 pohár jég
3 evőknaál fehércukor vagy fél teáskanál stevia

Elkészítés:

  1. Tegyél minden hozzávalót egy turmixgépbe!
  2. Keverd addig, amíg el nem éred a vágyott állagot!
  3. Öntsd poharakba, és élvezd!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További cikkek

Zöldcitromos wrap

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a keserű naranccsal!

A Délkelet-Ázsiában őshonos keserű narancs (Citrus aurantium) a rutafélék családjába tartozik. Szevillai narancsként is ismert. A pomeló és a mandarin hibridjeként tartják számon. Polinéziába az …

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a muskotályzsályával!

A gyógynövényként is értékes muskotályzsálya (Salvia sclarea) elsősorban a Földközi-tenger északi medencéjében endemikus, de néhány észak-afrikai és közép-ázsiai területen is megterem vadon. Rendszertani besorolását tekintve …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X