Csak a Mentes Szabadtéri Vásár 2021.06.12-13. Római part

Mi az olajozunk.hu közösségben elkötelezetten képviseljük a doTERRA szupertiszta, szennyezőanyag- és vegyszermentes esszenciális olajokat. Ezért is csatlakoztunk a Csak a Mentes márkához és közösséghez, mert partnerei és követői is azt a minőséget képviselik, amit mi az esszenciális olajok területén.

A doTERRA cég a világ legnagyobb esszenciális olajokat forgalmazó vállalata. Pont az a tisztasági-, minőségi-, és hatékonysági elvárás tette naggyá, amit 12 évvel ezelőtt megalkottak CPTG szabvány néven. Ehhez a mai napig tartják magukat, sőtt több mint száz esszenciális olajra terjesztették már ki ez idő alatt.

Nem véletlen a doTERRA iparágakon átívelő rekordja, ami a vevők visszatérő vásárlási arányát mutatja, ami 65%. Ezt pontosan azt jelenti, hogy a 12 év alatt összegyűlt 11 millió vásárló 65%-a vásárolt az elmúlt 3 hónapban!

Ezeket a különleges esszenciákat szeretnénk átadni, megmutatni Neked is!

Ajándékba adunk olajokat, elviheted, kipróbálhatod az esszenciákat.

A vásáron lehetőségetek lesz kérdezni, megismerni is az olajokat, azok jótékony hatásait, és a résztvevőknek készülünk még egy meglepetéssel. Aki kapott tőlünk olajokat, annak ajándékba adunk egy éves előfizetést az olajozunk.hu zárt, tagsági oldalaihoz, ahol rengeteg exkluzív tartalmat raktunk össze, mint pl. aromaterapeuta előadások, tapasztalatok, részletes termékinformációk.

És, ha még mindig gondolkodsz, hogy érdemes-e, akkor elárulom, hogy a tagok ingyen jelentkezhetnek egy személyre szabott wellness tanácsadásra is! Ezen egy képzett wellness tanácsadó csak Rád figyel, és személyre szabott ajánlásokat ad számodra a wellness életmód kialakításához.

Iratkozz fel, és segítünk, hogy összejöjjön a találkozónk a vásáron!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Scroll to Top
X
X
X