dōTERRA evōlve | connection 2021

Ismerd meg a doTERRA jövőképét és az esszenciális olajok világát a dōTERRA evōlve segítségével. Ott van a TERRA Talks, a készülő kutatás és a dōTERRA Experience premierje: mennyi minden vár a résztvevőkre! A Salt Lake Cityben 2021. szeptember 8–11. között megrendezendő egyesült államokbeli rendezvényt online is meg lehet majd tekinteni, hogy a résztvevők otthonuk kényelméből is élvezhessék mindazt, ami ott történik.

Miért evōlve?

A doTERRA rendezvényei a természethez fűződő kötelékünktől kezdve az egymás iránti kötődésig a legkülönbözőbb kapcsolatokat ünneplik; az idei év témája annak állít emléket, hogyan tanultunk meg mindannyian átalakulni (evolve) az elmúlt év során. Hiszünk abban, hogy a következő év a növekedés és az előrelépés éve lesz, amikor elhatározzuk magunkat, hogy átalakuljunk azzá, akinek lennünk kell. Tarts velünk Te is a közös tanulásban, ünnepeljük együtt, milyen messzire jutottunk, és készüljünk fel arra, ami előttünk áll.

A jegyek árusítása elkezdődött – a virtuális belépő és az általános belépő közül választhat, ha van lehetősége utazni.

Audiotolmácsolás az alábbi nyelveken áll majd rendelkezésre:

  • kínai
  • francia (kanadai)
  • portugál (brazil)
  • spanyol (latin-amerikai)

Jegyvásárlás: https://bit.ly/3iL2q55

További cikkek

Csirke souvlaki tzatzikivel

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X