Események betöltése

Alapfokú érzelmi aromaterápia 1. – Budapesten

augusztus 08, 2020

Varga AnitaAnita tíz éve dolgozik a felnőttképzés, oktatás területén. A személyes mentorálás, vezetőképzés terén is mindig a holisztikus szemlélet elvén dolgozott. Holisztikus life és egészség coach. Reklám és marketing szakember, érzelmi aromaterapauta. Negyedik éve képez holisztikus life coach-okat.

Az elmúlt négy évben saját maga és az ő Holistic Essential Coach képzését végzett holisztikus coach társai is páratlan hatékonysággal és eredményekkel alkalmazzák az esszenciális olajokat a coaching praxisukban. Az ebből nyert számtalan pozitív tapasztalat után most egy különleges képzés keretében betekintést nyerhetünk a holisztikus szemlélet elméleti és gyakorlati rejtelmeibe, ezen belül pedig az aromaterápia érzelmeinkre és mentális folyamatainkra gyakorolt jótékony hatásaiba.

Javasoljuk, hogy kb. 15-20 perccel hamarabb érkezz a kényelmes ráhangolódás és az adminisztráció lebonyolításának kedvéért!

TEMATIKA:

✔️ Az illóolajok agyra, hormonháztartásra, idegrendszerre gyakorolt hatása
✔️ Az illóolajok fiziológiás működése
✔️ 20 illóolaj mentális-lelki hatása
✔️ Gyakorlati módszerek, melyek segítségével magabiztosan tudod kiválasztani a leghatékonyabb olajat magad, vagy szeretteid számára
✔️ Betekintés az aromaterápia alapú Holistic Essential Coachingba
✔️ Más terápiáknak (kineziológia, theta healing, yoga, coaching stb…) hogyan lehet nagyszerű kiegészítő eszköze az aromaterápia

MI AZ, AMIT HOZZ MAGADDAL?
Jegyzetfüzet, íróeszköz, egész napra frissítő folyadék.

EBÉDSZÜNET
Ebédelni a kb. 45 perces ebédszünetben lesz lehetőség: 13:00 – 13:45 között. (Ebédről a résztvevők maguknak gondoskodnak.)

A FÉRŐHELYEK SZÁMA LIMITÁLT! Ezért javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezz, ha szeretnél jönni!

Örömmel várunk Téged is a képzésen!

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek már nem elérhetők

Share This Event

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
augusztus 8
Időpont:
10:30 - 16:30
Összeg:
Ft15900
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Rubin Hotel
Dayka Gábor utca 3.
Budapest, 1118 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://hotelrubin.com/

Szervező

Varga Anita
>