Események betöltése

Aromaparti – Az esszenciális olajok érzelmi és fizikai hatása

szeptember 30, 2020

Az esszenciális illóolajok egy teljesen új világot jelentenek. Így nem meglepő, hogy akik először találkoznak ezzel a világgal, nem is tudják, merre induljanak először. Ehhez nyújt segítséget a programunk.

Az aromaélményen szót ejtünk a legegyszerűbb és legnépszerűbb esszenciális olajokról és ezek lehetséges élettani hatásairól. Az illóolajokkal való utazás első lépéseként a levendulát, a citromot, a vadnarancsot és a borsmentát ajánljuk, így főképp ezekről fogunk beszélni – ezekből az olajokból a résztvevők mintát is kapnak.

Nagyon fontos, hogy EZ A LEHETŐSÉG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A dōTERRA RENDSZERÉBEN MÉG NEM REGISZTRÁLTAKNAK ÁLL RENDELKEZÉSÉRE. Ennek egyszerű oka van. Mi wellness tanácsadóként felelősséget vállalunk érted, tájékoztatunk, segítünk Téged, hiszen ez a munkánk. Ha Te már regisztrálva vagy a dōTERRA oldalon, akkor van egy saját wellness tanácsadód, akihez fordulhatsz segítségért. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a programra, ha még nincs saját wellness tanácsadód! Ha már van, akkor kérünk, hogy vedd fel vele a kapcsolatot.

Az aromaélményt Molnár Kata Orsolya tartja.

A találkozóra a jegyek linken 4500 forintos áron válthatsz jegyet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Aromaparti
4 500 Ft
10 szabad hely

Share This Event

311416
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Részletek

Dátum:
szeptember 30
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
Ft4500
Esemény kategória:

Helyszín

Belső Kuckó
Dózsa György út 14
Budapest, 1071 Magyarország
+ Google Térkép
>