Események betöltése

Aromaparti – Az esszenciális olajok érzelmi és fizikai hatása

szeptember 30, 2020

Az esszenciális illóolajok egy teljesen új világot jelentenek. Így nem meglepő, hogy akik először találkoznak ezzel a világgal, nem is tudják, merre induljanak először. Ehhez nyújt segítséget a programunk.

Az aromaélményen szót ejtünk a legegyszerűbb és legnépszerűbb esszenciális olajokról és ezek lehetséges élettani hatásairól. Az illóolajokkal való utazás első lépéseként a levendulát, a citromot, a vadnarancsot és a borsmentát ajánljuk, így főképp ezekről fogunk beszélni – ezekből az olajokból a résztvevők mintát is kapnak.

Nagyon fontos, hogy EZ A LEHETŐSÉG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A dōTERRA RENDSZERÉBEN MÉG NEM REGISZTRÁLTAKNAK ÁLL RENDELKEZÉSÉRE. Ennek egyszerű oka van. Mi wellness tanácsadóként felelősséget vállalunk érted, tájékoztatunk, segítünk Téged, hiszen ez a munkánk. Ha Te már regisztrálva vagy a dōTERRA oldalon, akkor van egy saját wellness tanácsadód, akihez fordulhatsz segítségért. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a programra, ha még nincs saját wellness tanácsadód! Ha már van, akkor kérünk, hogy vedd fel vele a kapcsolatot.

Az aromaélményt Molnár Kata Orsolya tartja.

A találkozóra a jegyek linken 4500 forintos áron válthatsz jegyet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jegyek

Ez a szám mutatja a kosarában lévő eseményre szóló jegyek számát. A "Veszek jegyet" gombra kattintva szerkesztheted a további információkat, valamint megváltoztathatod a jegyek mennyiségét.
Jegyek már nem elérhetők

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
szeptember 30
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
Ft4500
Esemény kategória:

Helyszín

Belső Kuckó
Dózsa György út 14
Budapest, 1071 Magyarország
+ Google Térkép
>