Események betöltése

Aromaparti – a legjobb megoldás a kihívásaidra

november 17, 2020

Az esszenciális illóolajok egy teljesen új világot jelentenek. Így nem meglepő, hogy akik először találkoznak ezzel a világgal, nem is tudják, merre induljanak először. Ehhez nyújt segítséget a programunk.

Az aromaélményen szót ejtünk a legegyszerűbb és legnépszerűbb esszenciális olajokról és ezek lehetséges élettani hatásairól. Az illóolajokkal való utazás első lépéseként a levendulát, a citromot, a vadnarancsot és a borsmentát ajánljuk, így főképp ezekről fogunk beszélni – ezekből az olajokból a résztvevők mintát is kapnak.

Nagyon fontos, hogy EZ A LEHETŐSÉG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A dōTERRA RENDSZERÉBEN MÉG NEM REGISZTRÁLTAKNAK ÁLL RENDELKEZÉSÉRE. Ennek egyszerű oka van. Mi wellness tanácsadóként felelősséget vállalunk érted, tájékoztatunk, segítünk Téged, hiszen ez a munkánk. Ha Te már regisztrálva vagy a dōTERRA oldalon, akkor van egy saját wellness tanácsadód, akihez fordulhatsz segítségért. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a programra, ha még nincs saját wellness tanácsadód! Ha már van, akkor kérünk, hogy vedd fel vele a kapcsolatot.

Az aromaélményt Orlovszky Bendegúz tartja.

Jegyek

Ez a szám mutatja a kosarában lévő eseményre szóló jegyek számát. A "Veszek jegyet" gombra kattintva szerkesztheted a további információkat, valamint megváltoztathatod a jegyek mennyiségét.
Jegyek már nem elérhetők

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
november 17
Időpont:
18:00 - 19:15
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:

Helyszín

Olajozunk.hu iroda
Visegrádi utca 9.
Budapest, 1132 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Orlovszky Bendegúz
Telefon:
+36207736549
>