Események betöltése

Autumn Tour Online 2020 – Hungary

november 05, 2020

Az Autumn Tour Online szervezése során arra törekedtünk, hogy úgy érezhesse, egyetlen különleges pillanatról sem marad le. Ez a 2020-as év utolsó online körútja, amely remek alkalom lesz, hogy megismerkedjünk és támogassuk egymást a doTERRA-val bejárt közös úton. Miközben számba vesszük az idei év folyamán átélt kihívásokat és változásokat, ez az esemény csak még közelebb hoz bennünket egymáshoz azzal, hogy rávilágít, milyen sokat fejlődtünk, és milyen izgalmas idők állnak még előttünk. Minden esemény minden szint előtt nyitva áll, függetlenül attól, hogy az egészségesebb életmód felé vezető útja melyik szakaszában tart éppen.

Akár arról szeretne tanulni, hogyan gyarapítsa csapatát, akár inspiráló történetekre kíváncsi arról, mi minden egyengeti az emberek útját, mígnem eljutnak a doTERRA-ig, mindkettő közben sok-sok új arc megismerésére is számíthat. Szeretné, ha valaki más is csatlakozna Önhöz? Aligha lehetne egyszerűbb a találkozás, mint így, otthonunk kényelméből élvezve azoknak a társaságát, akik osztoznak az esszenciális olajok iránti szenvedélyünkön.

 
 
Középpontban a tudatos öngondoskodás

Míg a tisztaságra törekedve a szellemünket, a testünket és a lelkünket egyaránt igyekszünk táplálni, az elkövetkező hónapokra kitűzött egészségesebb életmódbeli célokra is oda kell figyelnünk. Ha a jóllétünkről van szó, tudatos döntéseket kell hoznunk, hogy biztosak lehessünk afelől, a választásaink a legjobb érdekeinket szolgálják. Az Autumn Tour Online megmutatja a tudatos öngondoskodás felé vezető utat, hogy közérzetét javítva, majd megtartva tudjon felkészülni az elkövetkező hónapokra.

Autumn Tour Online sorsolás

Ha regisztrál az Autumn Tour Online eseményére az Eventbrite* oldalán, azzal lehetősége lesz részt venni egy sorsoláson is, és doTERRA-termékeket nyerni, amelyeket egyenesen otthona küszöbéig postázunk Önnek! A sorsolásba kizárólag azok kerülhetnek be, akik a körút egyik eseményén is részt vesznek, ezért még fontosabb, nehogy lemaradjon a kiszemelt eseményről. A nyertest – aki akár Ön is lehet – még az élő esemény ideje alatt közzé fogjuk tenni! Ne feledje, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, és ez nem ruházható át, nem cserélhető másra és készpénzre sem váltható.

Az esemény ONLINE és ingyenes, azonban regisztráció szükséges! Ha még nincs doTERRA azonosítód, akkor írj be négy darab nullát a helyére.

Regisztrálni legkésőbb a kezdési időpont előtt 24 órával lesz lehetőséged, ezért kérjük, hagyj magadnak elegendő időt az eseményre való regisztrációra.

Csatlakozz tehát az Autumn Tour Online eseményéhez – mi már alig várjuk a virtuális találkozást!

 

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
november 5
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://doterraeurope.eventbritestudio.com/118602847309

Helyszín

Online élő közvetítés

Szervező

dōTERRA EUROPE
>