Események betöltése

dōTERRA Tavaszi Túra 2020 – Budapest

március 14, 2020

Legyen akár újonc a doTERRA világában, akár a természet ajándékával már évek óta meghitt összhangban lévő veterán, a Spring Tour mindenképp egy olyan kihagyhatatlan esemény, ahol mindent megtudhat az esszenciális olajok erejét remekül hasznosító, sokrétű életmódról, hogy saját és családja jóllétéről is minél hatékonyabban tudjon gondoskodni.

Az előttünk álló fényes új évet bizony érdemes tiszta lappal indítani. Készítse fel hát magát a szellemi és a testi megújulásra, és leheljen új életet egyéni wellnessrutinjába. A Spring Tour biztosítja mindazt a tudást, amellyel felismerheti a szükségleteit, és támogatja a változás és fejlődés felé vezető utat övező mindennapokat.

Ismerje meg a dōTERRA Healing Hands™ európai projektjeit, és hallgassa meg a Cō-Impact Sourcing™ aktuális történeteit közvetlen környezetéből, valamint mélyítse a doTERRA Global Botanical Network hálózattal kapcsolatos tudását. Csatlakozzon hozzánk, és vegyen részt egy Önhöz közeli eseményen, hogy tanuljon, fejlődjön és inspirációt merítsen.

 

 

 

 

Share This Event

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
március 14
Időpont:
10:00 - 16:00

Helyszín

Novotel Budapest City
Alkotás utca 63.
Budapest, 1123 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Szobonya Olivér
>