Események betöltése

dōTERRA Tavaszi Túra 2020 – Pécs

március 13, 2020

Legyen akár újonc a doTERRA világában, akár a természet ajándékával már évek óta meghitt összhangban lévő veterán, a Spring Tour mindenképp egy olyan kihagyhatatlan esemény, ahol mindent megtudhat az esszenciális olajok erejét remekül hasznosító, sokrétű életmódról, hogy saját és családja jóllétéről is minél hatékonyabban tudjon gondoskodni.

Az előttünk álló fényes új évet bizony érdemes tiszta lappal indítani. Készítse fel hát magát a szellemi és a testi megújulásra, és leheljen új életet egyéni wellnessrutinjába. A Spring Tour biztosítja mindazt a tudást, amellyel felismerheti a szükségleteit, és támogatja a változás és fejlődés felé vezető utat övező mindennapokat.

Ismerje meg a dōTERRA Healing Hands™ európai projektjeit, és hallgassa meg a Cō-Impact Sourcing™ aktuális történeteit közvetlen környezetéből, valamint mélyítse a doTERRA Global Botanical Network hálózattal kapcsolatos tudását. Csatlakozzon hozzánk, és vegyen részt egy Önhöz közeli eseményen, hogy tanuljon, fejlődjön és inspirációt merítsen.

 

 

 

 

Share This Event

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
március 13
Időpont:
18:00 - 21:00

Helyszín

Hotel Makár
Középmakár dűlő 4.
Pécs, 7635 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://hotelmakar.hu/

Szervező

Szobonya Olivér
>