március, 2021

10már18:0021:00Virtuális eseménydōTERRA Tavaszi túra online 202118:00 - 21:00

Időpont

(Szedra) 18:00 - 21:00

Helyszín

Online közvetítés

Virtuális esemény

Esemény leírása

Az online Tavaszi túra keretében megrendezendő események segítségével figyelmedet a jóllétedre összpontosíthatod, és megtudhatod, hogyan szolgál a doTERRA igazán erőteljes megoldásokkal szeretteid számára. Ráadásul mindezt otthonod kényelméből.

A RÉSZVÉTEL INGYENES! Az esemény angol nyelvű, és szinkrontolmács fordítja magyarra.

(A nagy érdeklődés és látogatószám miatt a korábbi események alkalmával technikai kihívások előfordultak, de az Olajozunk.hu csapata így is maximálisan ajánlja a részvételt, mert fantasztikusak az előadók és a megosztott információk!)

Regisztráció

Itt regisztrálj: https://doterraeurope.eventbritestudio.com/135880312673

A “Register” gombra kattintva azmegjelenik egy ablak. Ott kattints újra a “Register” gombra, majd add meg az adataidat. A doTERRA azonosítódat (dōTERRA ID) is kötelező megadni, de ha nincs, akkor csak írja be “0000”-át.

S hogy pontosan mi mindenre is számíthatsz az idei virtuális körutunkon? Az integrált életmódok megismerésétől a proaktív öngondoskodáshoz szükséges eszközök biztosításáig családod számára a Spring Tour csupa kihagyhatatlan lehetőséget kínál, hogy az esszenciális olajok erejével új szintre emeld wellnesséletmódodat.

A biztonságos, békés otthoni élet kulcsa

A wellness megvalósítása nem más, mint hogy tudatos döntéseid segítségével szellemi és testi értelemben is egészséges és kielégítő életet élsz. Ha megleled a saját magához és családtagjaidhoz leginkább illő természetes megoldásokat, azzal biztonságérzetet és békés légkört teremthetsz otthonodban. Csatlakozz hát hozzánk a Spring Tour Online alkalmából, és tudd meg, hogyan kerülhetsz szinkronba tested ritmusával átgondolt, tudatos döntések útján.

A Spring Tour Online keretében tartott sorsolás

Ha regisztrálsz a Spring Tour Online eseményére az Eventbrite* oldalán, részt vehetsz egy sorsoláson is, és doTERRA-termékeket nyerhetsz, amelyeket egyenesen otthonod küszöbéig postázunk Neked! A sorsolásba kizárólag azok kerülhetnek be, akik részt vesznek az online körút valamely eseményén, így még fontosabb, hogy ne maradj le a kiszemelt eseményről. A nyertes nevét – aki akár Te is lehetsz – élőben fogjuk közzétenni! Ne feledd, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, és ez nem ruházható át, nem cserélhető másra és készpénzre sem váltható.

* Regisztrálni minden eseményre legkésőbb a kezdési időpont előtt 24 órával lesz lehetőség, ezért kérjük, hagyj magának elegendő időt az eseményre való regisztrációhoz.

Csatlakozz hozzánk Te is a Spring Tour Online alkalmából – mi már alig várjuk a virtuális találkozást!

Emily-Wright-&-Dr-Brannick-Riggs

Kiemelt Előadók

Emily Wright

Aki ismeri, az szereti Emilyt. Aki pedig ismeri a doTERRA-t, az előtt Emily lelke is nyitott könyv. Az esszenciális olajok globális piacán eltöltött közel két évtized alatt megszerzett tudásával és vezetői szemléletével Emily a Wellness Tanácsadókat és a belső vállalati csapatot is kitartóan tereli a közös erőfeszítések irányába, hogy jobb hely lehessen ez a világ. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik az esszenciális olajok piacának minden vetületét illetően, valamint a doTERRA értékesítést és marketinget érintő amerikai és kanadai törekvéseinek vezetésében. E tevékenységek lehetővé tették számára, hogy egyszerre foglalkozhasson mindkét, szívének kedves területtel: az esszenciális olajokkal és az emberekkel.

Emily ösztönösen felfigyel az adódó lehetőségekre, és a legkülönfélébb képességekkel rendelkező, legváltozatosabb hátterű emberekkel összefogva dolgozik egy-egy közös ügy érdekében. Legnagyszerűbb tulajdonságai közé tartozik az emberi természetbe vetett hite, valamint az a képessége, hogy minden emberben, akivel csak találkozik, meglássa annak egyedi értékeit. Emily szakértelme és odaadása a világ legtisztább és leghatásosabb esszenciális olajainak beszerzésében teljesedik ki, valamint abban, hogy az emberekkel meg is ismerteti erőteljes jótékony tulajdonságaikat, segítve egyéni fejlődésüket.

Már számos díjjal jutalmazták, köztük a Utah Business 2018-as 30 Women to Watch (30 figyelemre méltó nő) díját és a Salt Lake Chamber 2018-as Pathfinder Award (Úttörők díja) elismerését is magának tudhatja. Arra a legbüszkébb, hogy négy gyönyörű gyermek édesanyja, egy jóképű kisfiú nagyija és egy szerény lelkű cowboy felesége lehet.

Dr. Brannick Riggs

Dr. Brannick Riggs was born in Lafayette, Indiana, but was raised in various parts of the world. He is a board certified Family Practitioner. In 2001, he graduated from the University of Arizona College of Medicine in Tucson while receiving some of his training in complementary and alternative medicine. After graduation, he was privileged to attend the McKay-Dee Family Practice Residency Program, which brought him and his family to Ogden, Utah. He enjoys treating the full spectrum of family medicine and is a member of the American Academy of Family Physicians. Dr. Riggs served as Medical Director of his busy five provider practice as well as for a nursing home and two hospice groups. He has also served as the Northern Utah Medical Director for Revere Health from 2014–2017.

Dr. Riggs has a strong interest in value-based healthcare and is passionate about changing the profession that he loves for the betterment of patients and physicians. He was honored to have received the Patients’ Choice Award for seven consecutive years. He is now Chairman of the Medical Advisory Board and Vice President of Clinical Initiatives for doTERRA. He enjoys using the oils in his home and integrating them into his medical practice to bless the lives of patients. When not working, Dr. Riggs and his wife, Juli, enjoy spending time with their five children in the outdoors of the Wasatch Front. They garden, tend to their small farm, and love to travel the world together.

Szervező

dōTERRA Europe Team

Scroll to Top
X
X
X