január, 2021

09janEgész napos31Esemény végeVirtuális eseményInstant érzelmi egyensúly – WorkshopEzekkel a technikákkal és olajokkal egyetlen perc alatt stabilizálhatod az érzelmeidet, hogy bármikor újra önmagad lehess.(Egész napos)

Jegyvásárlás

Erre az eseményre már nem kaphatók jegyek!

Időpont

január 9 (Szombat) - 31 (Vasárnap)

Virtuális esemény

Az esemény már megtörtént!

You are the moderator of this event. Access the live stream

Csatlakozom az eseményhez →

Esemény leírása

Ezekkel a technikákkal és olajokkal egyetlen perc alatt stabilizálhatod az érzelmeidet, hogy bármikor újra önmagad lehess.

Életünk fő területeinek kézben tartása elengedhetetlen a mai világban.

Minél jobban ismerjük önmagunkat és minél inkább képesek vagyunk összhangban élni a bennünket körülvevő hatásokkal és világgal, annál kiteljesedettebb életet élhetünk.

A kiteljesedés iránti törekvés, a mentális frissesség, a kritikus gondolkodás képessége és az érzelmi kiegyensúlyozottság mind hozzájárul a szellemi-lelki-fizikai jólétünkhöz.

Az örömteli és kiegyensúlyozott, harmonikus élet megélése érdekében különböző témaköröket átfogó oktatósorozatot indítunk.

Az életterületeket részletesen körbejárva, közös gyakorlás és játékosság révén átalakítjuk a mindennapjainkat.

A siker kulcsa a gondolkodásmód fejlesztés, az érzelmi stabilitás kialakítása és megtartása, valamint az esszenciális olajok mindennapi használata.

Ez a workshop az első, bevezető rész ebbe az oktatósorozatba, és mint ilyen, a legkönyebben alkalmazható és azonnali hatású gyakorlatokat szedtünk össze, hogy ha nem is vagyunk éppen abban az állapotban, akkor is könnyedén össze tudjuk szedni magunkat a tovább lépéshez.

A gyakorlatokhoz szükséges lesz erre a négy féle dōTERRA olajra, amiket használni fogunk:

  • citrom
  • vadnarancs
  • levendula
  • borsmenta

Minden új jelentkezőnek, akinek még nincsen olajozunk.hu tagsága, a képzés árában benne van egy Aromaélmény-mintacsomag futárral házhoz szállítva (Magyarországon), amely tartalmazza ezt a négy olajat.

Tematika:

Az Aromaélmény-mintacsomag négy olaja az instant „gyorssegély” gyakorlatokkal.

A szándék erejével dolgozunk! A szándék mindig fontos.

Egy adott gyakorlat előtt nézzük meg, hogy mi a szándékunk az adott gyakorlattal, mire és miért szeretnénk azt használni. Tegyük fel a szándékunkat arra, hogy a gyakorlatok hatására éppúgy a fizikai testünkben, mint az elménkben és az érzelmi világunkban kedvező változás áll be, ami hozzájárulásként szolgál a környezet számára is.

———————————

Várunk szeretettel a workshopra!
Nagy Szilvia és Orsolya

Scroll to Top
X
X
X