Események betöltése

Olajozunk Nyílt nap – Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált!

október 17, 2020

Miért a természetes megoldások? Miért az esszenciális olajok? Miért pont a dōTERRA? Ismerd meg a világ egyik vezető esszenciális olaj vállalatát, és indulj el egy egészségesebb és természetesebb élet felé!

Egy egész nap, ami csak a dōTERRAról szól: élmények, szakértő előadók, személyes történetek, kipróbálási lehetőség és sok-sok izgalmas információ.

Hogy mire számíthatsz, ha velünk tartasz? Megismerkedhetsz a dōTERRA cég történetével és vállalati kultúrájával, a kifogástalan minőség mögött álló gyártástechnológiájával, meghallgathatsz számos terméktapasztalatot és sikertörténetet, sőt a tematikus termékasztalokon kihelyezett csodálatos olajokat és olajtartalmú kozmetikumokat ki is próbálhatod!

Ezzel a jeggyel személyesen vehetsz részt az eseményen a helyszínen! – Ha inkább online formában szeretnél részt venni, kattints ide.

 

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek már nem elérhetők

Share This Event

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
október 17
Időpont:
09:30 - 18:00
Összeg:
Ft4500
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Lurdy Ház
Könyves Kálmán krt. 12-14.
Budapest, Budapest 1097 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Olajozunk.hu csapat
E-mail:
hello@olajozunk.hu
Honlap:
https://olajozunk.hu
>