Események betöltése

Olajozunk Nyílt nap ONLINE – Wellness életmód percek alatt

november 21, 2020 - november 29, 2020

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását!

De miért a természetes megoldások? Miért az esszenciális olajok? Miért pont a dōTERRA? Ismerd meg a világ egyik vezető esszenciális olaj vállalatát, és egy kivételes eszközt kapsz az elinduláshoz, az egészségesebb és természetesebb élet felé! 

Ez a nap csak a dōTERRAról szól: élmények, szakértő előadók, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni az esszenciák világában.

Azt is megmutatjuk mi a tervünk arra, hogy egyre több adóságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek. Ez lehet, hogy Téged nem érint, de akkor Te kivételes helyzetben vagy. Sajnos nap mint nap azt látjuk magunk körül, hogy azonnali szükség van segítségre.

Nekünk pedig a doTERRA által eszközeink vannak ahhoz, hogy segítsünk Neked, illetve, hogy Te segíthess másoknak emberileg könnyedén és a terhek alól felszabadultan élni.

Van akinek ez egy üveg olaj, amiért nem kellett fizetni, van akinek egy egész csomag. Van akinek a megélhetése a tét, és van akinek a szabadsága. Van akinek a bőség vagy gazdagság…

Mire számíthatsz tőlünk?

Mi nem adunk el, nem nyomulunk, nem értékesítünk! Viszont addig adunk doTERRA esszenciákat kipróbálásra, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha pedig szeretnél adósságmentes családot, vagy ehhez segíteni másokat, akkor addig segítünk a kivételes üzleti eszközeinkkel, amíg el nem érjük a változást. Mert hatással lehetünk…

Erre hívunk Téged is! 🙂

Jegyek

Ez a szám mutatja a kosarában lévő eseményre szóló jegyek számát. A "Veszek jegyet" gombra kattintva szerkesztheted a további információkat, valamint megváltoztathatod a jegyek mennyiségét.
Jegyek már nem elérhetők

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
november 21 | 10:00
Vége:
november 29 | 14:00
Összeg:
Ft2500
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Online élő közvetítés
>