február, 2021

febEsemény végeVirtuális eseményOlajozunk Nyílt nap ONLINEWellness életmód percek alattHavi események (február)

Jegyvásárlás

Erre az eseményre már nem kaphatók jegyek!

Időpont

Havi események (február)

Virtuális esemény

Az esemény már megtörtént!

You are the moderator of this event. Access the live stream

Csatlakozom az eseményhez →ayfz3YU3 A jegyedet megtalálod a fiókodban: https://olajozunk.hu/fiok/orders/

Esemény leírása

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását!

De miért a természetes megoldások? Miért az esszenciális olajok? Miért pont a dōTERRA? Ismerd meg a világ egyik vezető esszenciális olaj vállalatát, és egy kivételes eszközt kapsz az elinduláshoz, az egészségesebb és természetesebb élet felé!

Ez a nap csak a dōTERRAról szól: élmények, szakértő előadók, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni az esszenciák világában.

Azt is megmutatjuk mi a tervünk arra, hogy egyre több adóságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek. Ez lehet, hogy Téged nem érint, de akkor Te kivételes helyzetben vagy. Sajnos nap mint nap azt látjuk magunk körül, hogy azonnali szükség van segítségre.

Nekünk pedig a doTERRA által eszközeink vannak ahhoz, hogy segítsünk Neked, illetve, hogy Te segíthess másoknak emberileg könnyedén és a terhek alól felszabadultan élni.

Van akinek ez egy üveg olaj, amiért nem kellett fizetni, van akinek egy egész csomag. Van akinek a megélhetése a tét, és van akinek a szabadsága. Van akinek a bőség vagy gazdagság…

Mire számíthatsz tőlünk?

Mi nem adunk el, nem nyomulunk, nem értékesítünk! Viszont addig adunk doTERRA esszenciákat kipróbálásra, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha pedig szeretnél adósságmentes családot, vagy ehhez segíteni másokat, akkor addig segítünk a kivételes üzleti eszközeinkkel, amíg el nem érjük a változást. Mert hatással lehetünk…

Erre hívunk Téged is! 🙂

Most ismét csodálatos előadókkal találkozhattok:

Szobonya Olivér, a dōTERRA kelet-közép-európai régió piacfejlesztési vezetője a cégről, a piaci perspektívákról, valamint a kiszámítható, biztonságot nyújtó termékekről és a bennük rejlő erőről fog nekünk mesélni, 

Ráksi Ferenc Blue Diamond Wellness Tanácsadó, természetgyógyász, kiropraktőr, terapeuta előadásában szakmai tapasztalataiból merítve fogja bemutatni a dōTERRA különbséget a résztvevőknek, 

Rajcsányi Erika és László Diamond Wellness Tanácsadók saját tapasztalataikat osztják meg a hallgatósággal, 

Végh Orsolya Gold Wellness Tanácsadó pedig nemcsak bevezet minket a tanácsadói munka rejtelmeibe, de rengeteg tévhitet is eloszlat majd a jelenlevőkben. 

A programot Németh Ferenc Gold Wellness Tanácsadó előadásása zárja, aki  az üzleti életben szerzett tapasztalatokon keresztül fogja megmutatni a dōTERRAban rejlő potenciált, és bemutatja azt a csapatkultúrárát, ami igazán különlegessé teszi a tanácsadói munkát a hétköznapokban.

Bízunk benne, hogy Te is velünk tartasz ezen a páratlan online eseményen!

Vélemények a Nyílt napról:

Scroll to Top
X
X
X