február, 2021

06feb10:0015:00Virtuális eseményOlajozunk Nyílt nap ONLINEWellness életmód percek alatt10:00 - 15:00 KEZDŐDIK:

Időpont

(Szombat) 10:00 - 15:00

Jegyvásárlás

Ár 2 500 Ft

Mennyiség? -1 +

Összesen 2 500 Ft

Esemény leírása

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását!

De miért a természetes megoldások? Miért az esszenciális olajok? Miért pont a dōTERRA? Ismerd meg a világ egyik vezető esszenciális olaj vállalatát, és egy kivételes eszközt kapsz az elinduláshoz, az egészségesebb és természetesebb élet felé!

Ez a nap csak a dōTERRAról szól: élmények, szakértő előadók, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni az esszenciák világában.

Azt is megmutatjuk mi a tervünk arra, hogy egyre több adóságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek. Ez lehet, hogy Téged nem érint, de akkor Te kivételes helyzetben vagy. Sajnos nap mint nap azt látjuk magunk körül, hogy azonnali szükség van segítségre.

Nekünk pedig a doTERRA által eszközeink vannak ahhoz, hogy segítsünk Neked, illetve, hogy Te segíthess másoknak emberileg könnyedén és a terhek alól felszabadultan élni.

Van akinek ez egy üveg olaj, amiért nem kellett fizetni, van akinek egy egész csomag. Van akinek a megélhetése a tét, és van akinek a szabadsága. Van akinek a bőség vagy gazdagság…

Mire számíthatsz tőlünk?

Mi nem adunk el, nem nyomulunk, nem értékesítünk! Viszont addig adunk doTERRA esszenciákat kipróbálásra, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha pedig szeretnél adósságmentes családot, vagy ehhez segíteni másokat, akkor addig segítünk a kivételes üzleti eszközeinkkel, amíg el nem érjük a változást. Mert hatással lehetünk…

Erre hívunk Téged is! 🙂

Vélemények a Nyílt napról:

Virtuális esemény

A jegy megvásárlása után megkapod a hozzáférést ezekhez az információkhoz!!

Scroll to Top