Change your cover photo
bernadett-nemeshzi
Borítókép cseréje
dot6456647

Szerelem-Tapasztalat-Meggyőződés-Elköteleződés: ezeken a szakaszokon mentem keresztül, mióta az első üvegcsét a kezembe fogtam. Azóta is "szívom magamba" nem csak az olajokat, hanem minden tudást is, ami velük kapcsolatos. Hamarosan befejezem természetgyógyász tanulmányaimat, amire sosem gondoltam volna korábban. Először még csak a saját magam miatt kezdtem bele, mára pedig már a tágabb környezetem kihívásainak megsegítésére is.

Tánciskola vezetőként és edzőként mindig is az egészséges életmódot képviseltem, és ebben számomra az esszenciák tették fel az i-re a pontot. A holisztikus szemlélet és a természetes megoldások híveként csodálattal tapasztaltam meg hatékonyságukat és erejüket mind testi, lelki és szellemi szinten. Megnyugvással és jó érzéssel tölt el, hogy teljesen szintetikus mentessé és kiegyensúlyozottá tudtam tenni a mindennapjainkat, és valódi segítséget vihettem sok-sok család életébe az illóolajok megismertetése által.

Kialakult egy elkötelezett és lelkes közösségünk "Az élet esszenciája", melyet az illóolajok szeretete mellett és az egymás kölcsönös tanítása, támogatása jellemez. Szinte észrevétlenül váltam egyszerű felhasználóból wellness tanácsadóvá és mára már egy nagyszerű csapat vezetőjévé is egyben. Ha szeretnél csatlakozni hozzám és csapatunkhoz, keress bátran. Várunk téged is akkor is, ha egy wellness tanácsadásra lenne szükséged, illetve akkor is, ha wellness tanácsadóként az esszenciák erejével te is természetes segítséget és áldást szeretnél vinni az emberek életébe.

This user account status is Approved

Scroll to Top
X
X
X