Indul a dōTERRA Europe Legacy Trips program!

A dōTERRA a Europe Legacy Trips-szel lehetőséget biztosít az üzletük építésén dolgozó Wellness Tanácsadók számára, hogy első kézből tapasztalhassák meg, hogyan is működik a dōTERRA Cō-Impact Sourcing a gyakorlatban.

A dōTERRA Europe Legacy Trips keretében szervezett utak minden évben más és más európai beszerzési helyszínre szólnak majd. Azok a Wellness Tanácsadók, akik elérik a Silver vagy Gold szintet, és sikeresen meg is tartják azt, meghívást kapnak a programban való részvételre, az utazási költségek jelentős részét pedig a dōTERRA fogja fedezni számukra.

A dōTERRA Europe Legacy Trips a Wellness Tanácsadók két csoportja előtt áll nyitva:

  1. Azok előtt, akik első alkalommal érik el a Silver szintet
  2. Azok előtt, akik első alkalommal érik el a Gold szintet

A dōTERRA megmutatja a Wellness Tanácsadóknak, hogyan szerzi be a cég tiszta termékeit, hogyan óvja a környezetet, és hogyan ad vissza a közösségeknek. A kapcsolatépítési lehetőségek mellett minden esemény vezetői oktatást is biztosít a feltörekvő Wellness Tanácsadóknak vállalatunk legsikeresebb vezetőinek részvételével. Mostantól a dōTERRA Europe Legacy Trips lép majd az évente megszervezett Incentive Trip helyébe.

További részleteket itt olvashatsz!

További cikkek

Csirke souvlaki tzatzikivel

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X