Joghurtos parfé

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Egy igazán jó nap finom és tápláló reggelivel indul az egész családnak – ez a recept ráadásul a gyerekekkel együtt is könnyedén elkészíthető.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ custom_padding=”||5px|||”]

Hozzávalók:

245 g natúr görög joghurt
200 g eper vagy tetszés szerinti gyümölcs
75 g alacsony cukortartalmú gabonapehely
1-2 csepp citrom- vagy vadnarancsolaj

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=oB_8IanBAxI” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Elkészítés

  1. Keverjünk 1-2 csepp citrom- vagy vadnarancsolajat a joghurtba!
  2. Váltakozó rétegekben rakjuk egy bögrébe vagy üvegbe a joghurtot, a gyümölcsöt és a gabonapelyhet!

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További cikkek

Kölcsönösen előnyös szegfűszegtermesztés Madagaszkáron

Trópusi és nedves Madagaszkár keleti partvidéke tökéletes körülményeket biztosít a szegfűszegfák számára. A szegfűszeget először az 1900-as évek elején vitték be Madagaszkárba, ahol nagyon jól …

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a fodormentával!

Fodormenta, zöldmenta, kerti menta vagy köményes menta: ezek mind ugyanazon gyógynövényt (Mentha spicata) takarják, mely az árvacsalánfélék családjába tartozik. Európában és Dél-Ázsiában endemikus, könnyű termesztési …

BŐVEBBEN →

Készítsünk levendulás testradírt!

Télen is kötelező a sima, ragyogó bőr! Ez a levendulás sóradír segít felélénkíteni a télen kiszáradt bőr, és visszahozza fényes, fiatalos megjelenését. Hozzávalók: 440 gramm …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top