Joghurtos parfé

Egy igazán jó nap finom és tápláló reggelivel indul az egész családnak – ez a recept ráadásul a gyerekekkel együtt is könnyedén elkészíthető.

Hozzávalók:

245 g natúr görög joghurt
200 g eper vagy tetszés szerinti gyümölcs
75 g alacsony cukortartalmú gabonapehely
1-2 csepp citrom- vagy vadnarancsolaj

Elkészítés

  1. Keverjünk 1-2 csepp citrom- vagy vadnarancsolajat a joghurtba!
  2. Váltakozó rétegekben rakjuk egy bögrébe vagy üvegbe a joghurtot, a gyümölcsöt és a gabonapelyhet!

További cikkek

Mézes-gyömbéres limonádé

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X