Kókuszos-citrusos jégkrém

Hűsítő és egzotikus – mi másra vágyik az ember ilyen hőségben?

Hozzávalók:

  • 1 konzerv kókuszkrém
  • 2,5 dl narancslé
  • 40 g agaveszirup vagy más édesítő
  • 1-2 csepp zöldcitromolaj
  • jégkrémformák

Elkészítés:

  1. Keverd össze a kókuszkrémet, az édesítőt és a zöldcitromolajat!
  2. Oszd szét egyenletesen jégkrémformákban!
  3. Tedd a fagyasztóba 10 percre, majd öntsd rá a narancslevet is!
  4. Fagyaszd további fél óráig!
  5. Tedd bele a jégkrémpálcikákat, majd fagyaszd addig, amíg teljesen meg nem dermed!

Tipp: kókuszreszelékkel és/vagy zöldcitromhéjjal még izgalmasabbá teheted!

További cikkek

Mézes-gyömbéres limonádé

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X