Közeledik az emberkereskedelem elleni világnap

Ő királyi fensége, Eugénia hercegnő, nemrég egy interjúban válaszolt a dōTERRA emberbaráti alelnöke, Missy Larsen kérdéseire, hogy így hívja fel a figyelmet az emberkereskedelemre és a megelőzését célzó erőfeszítésekre.

Az interjúban kitértek a modern kori rabszolgaság jelenségére és arra, miként vált világszerte több mint 40 millió ember a kizsákmányolás áldozatává. Miközben ő királyi fensége Eugénia hercegnővel beszélgetett, Missy Larsen szót ejtett az Anti-Slavery Collective rabszolgaság-ellenes szervezetről is, amelyet Julia de Boinville-lel közösen alapítottak, hogy összehozzák azokat, akik előmozdíthatják az ügyet, és felhívják a figyelmet a modern kori rabszolgaság világjárványára. Missy ezután a dōTERRA Healing Hands témájára tért át, valamint az alapítvány átfogó HOPE modelljének munkájára, amely a megelőzésen, kimenekítésen és utógondozáson keresztül küzd napjaink rabszolgasága ellen.

Az interjú jelölte ki a HOPE-hónap kezdetét még a 2021. július 30-i emberkereskedelem elleni világnap előtt.

További cikkek

Mézes-gyömbéres limonádé

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X