Lezajlott az Olajozunk Start nap az Olajozunk.hu szervezésében

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.1″ custom_padding=”||1px|||”]

Október 3-án szombaton óriási sikerrel zaklott le az első Olajozunk Start nap az Olajozunk.hu szervezésében. A Lurdy Házban 84-en gyűltünk össze, míg további 32 wellness tanácsadó az otthona biztonságából követte az eseményeket, melynek során számos praktikus tanácsot kaptak. 

Hogyan működtesd professzionálisan a dōTERRA vállalkozásodat? Hogyan tarts wellness tanácsadást? Mi fán terem egy sikeres aromaparti? Mi hozza valójában az árbevételt? Mitől nő egy csoport? Mire kell odafigyelj a jogi, a marketing, az előadástechnikai és egyéb kérdéseket illetően? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolására vállalkozott az ezt követően minden hónapban megrendezésre kerülő Olajozunk Start nap-sorozat.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://olajozunk.hu/wp-content/uploads/2020/10/IMG_4144.jpg” title_text=”empowered success day” _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.6.1″ custom_padding=”||1px|||”]

Az október 3-ai első állomáson a dōTERRA sikeres hazai vezetői, Tepedelen Timea, Rácz Barbara, Czakó Csaba, Peleskei Zsolt és Gyenis András beszéltek az öt Empowered Success füzet (Természetes megoldások, Éld meg, Megosztás, Építkezés, Indítsd el) használatáról és a megosztás gyakorlati praktikáiról. A dōTERRA bevált gyakorlatainak átismétlése mellett volt lehetőség saját tapasztalatok és történetek megosztására is, sőt a résztvevők is választ kaptak kérdéseikre.

Ha Te is szeretnél a legsikeresebb vezetőktől, a legtapasztaltabb wellness tanácsadóktól és akár nagytudású külsős szakértőktől tanulni, jelentkezz valamelyik következő Olajozunk Start napra – legközelebb november 7-én találkozunk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További cikkek

Csirke souvlaki tzatzikivel

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X