Március 10-én érkezik hazánkba Spring Tour Online

A 2021. március 1. és 31. között zajló Spring Tour Online március 10-án érkezik Magyarországra! Te már regisztráltál az eseményre? Európa olajrajongói már javában készülődnek a virtuális találkozásra a eseményei alkalmából! Vegyél részt, és tudj meg többet a kizárólag a Spring Tour Online ideje alatt kapható, korlátozott időre szóló ajánlatokról.

A Spring Tour Online keretében megrendezendő események segítségével figyelmedet a jóllétre összpontosíthatod, és megtudhatod, hogyan szolgálj igazán erőteljes megoldásokkal szeretteid számára, ráadásul mindezt az otthonod kényelméből.

S hogy pontosan mi mindenre is számíthatsz az idei virtuális körúton? Az integrált életmódok megismerésétől a proaktív öngondoskodáshoz szükséges eszközök biztosításáig családod számára a Spring Tour csupa kihagyhatatlan lehetőséget kínál, hogy az esszenciális olajok erejével új szintre emeld wellnesséletmódodat.

A biztonságos, békés otthoni élet kulcsa

A wellness megvalósítása nem más, mint hogy tudatos döntések segítségével szellemi és testi értelemben is egészséges és kielégítő életet élsz. Ha megleled a saját magadhoz és családtagjaidhoz leginkább illő természetes megoldásokat, azzal biztonságérzetet és békés légkört teremthetsz otthonában. Csatlakoz hát a Spring Tour Online alkalmából, és tudd meg, hogyan kerülhetsz szinkronba tested ritmusával átgondolt, tudatos döntések útján.

A Spring Tour Online keretében tartott sorsolás

Ha regisztrálsz a Spring Tour Online eseményére az Eventbrite oldalán, részt vehetsz egy sorsoláson is, és dōTERRA-termékeket nyerhetsz, amelyeket egyenesen otthonod küszöbéig visz neked a cég! A sorsolásba kizárólag azok kerülhetnek be, akik részt vesznek az online körút valamely eseményén, így még fontosabb, hogy ne maradj le a kiszemelt eseményről. A nyertes nevét – aki akár Te is lehetsz – élőben fogják közzétenni! Ne feledd, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, és az nem ruházható át, nem cserélhető másra és készpénzre sem váltható.

Regisztrálni legkésőbb a kezdési időpont előtt 24 órával lesz lehetőséged ide kattintva:

Az esemény kiemelt előadói

Emily Wright

Aki ismeri, az szereti Emilyt. Aki pedig ismeri a dōTERRA-t, az előtt Emily lelke is nyitott könyv. Az esszenciális olajok globális piacán eltöltött közel két évtized alatt megszerzett tudásával és vezetői szemléletével Emily a Wellness Tanácsadókat és a belső vállalati csapatot is kitartóan tereli a közös erőfeszítések irányába, hogy jobb hely lehessen ez a világ. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik az esszenciális olajok piacának minden vetületét illetően, valamint a dōTERRA értékesítést és marketinget érintő amerikai és kanadai törekvéseinek vezetésében. E tevékenységek lehetővé tették számára, hogy egyszerre foglalkozhasson mindkét, szívének kedves területtel: az esszenciális olajokkal és az emberekkel.

Emily ösztönösen felfigyel az adódó lehetőségekre, és a legkülönfélébb képességekkel rendelkező, legváltozatosabb hátterű emberekkel összefogva dolgozik egy-egy közös ügy érdekében. Legnagyszerűbb tulajdonságai közé tartozik az emberi természetbe vetett hite, valamint az a képessége, hogy minden emberben, akivel csak találkozik, meglássa annak egyedi értékeit. Emily szakértelme és odaadása a világ legtisztább és leghatásosabb esszenciális olajainak beszerzésében teljesedik ki, valamint abban, hogy az emberekkel meg is ismerteti erőteljes jótékony tulajdonságaikat, segítve egyéni fejlődésüket.

Már számos díjjal jutalmazták, köztük a Utah Business 2018-as 30 Women to Watch (30 figyelemre méltó nő) díját és a Salt Lake Chamber 2018-as Pathfinder Award (Úttörők díja) elismerését is magáénak tudhatja. Arra a legbüszkébb, hogy négy gyönyörű gyermek édesanyja, egy jóképű kisfiú nagyija és egy szerény lelkű cowboy felesége lehet.

Dr. Brannick Riggs

Dr. Brannick Riggs az Indiana állambeli Lafayette városában született, és a világ különböző pontjain nevelkedett. Szakmáját tekintve családorvos. 2001-ben szerzett diplomát az Arizonai Egyetem Orvostudományi Karán, Tucsonban, miközben a szakmai gyakorlatát részben a kiegészítő és alternatív gyógyászatok terén végezte el. A diplomaszerzést követően abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vehetett a McKay–Dee Kórház családorvosi rezidensprogramjában, ami miatt a Utah állambeli Ogden városába költözött a családjával. A családorvoslás valamennyi területén szívesen tevékenykedik, és az Amerikai Családorvosok Akadémiájának is a tagja. Dr. Riggs orvosigazgatói pozíciót töltött be öt különböző ellátást nyújtó, forgalmas praxisában, valamint egy idősek otthonában és két hospice-csoportban. Továbbá a Revere Health egészségügy

További cikkek

Sajnos nem tudunk kapcsolódó cikkeket mutatni, de keress bátran Téged érdeklő témákat!

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X