Mézes-gyömbéres limonádé

A bódító melegben egy jeges limonádénál csak egy kis édes-fanyar limonádé lehet finomabb – bolondítsd hát meg mézzel és gyömbérrel!

Hozzávalók:

  • 3 citrom kifacsart leve
  • 1-2 csepp gyömbérolaj
  • 240 ml víz
  • 40 ml nyers méz
  • 150 g jég
  •  

Elkészítés:

  1. Facsard ki a citromokat!
  2. Önts össze minden összetevőt egy üvegkancsóban!
  3. Jól keverd össze!
  4. Tartsd hűtőben, amíg el nem éri a fogyasztásra alkalmas hőfokot!

További cikkek

Csirke souvlaki tzatzikivel

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X