AJAKBALZSAM TROPICAL / Lip balm Tropical

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

A dōTERRA SPA ajakbalzsam egy növényi olajokat, növényi összetevőket és esszenciális olajokat tartalmazó természetes készítmény, amely hidratálja és puhítja az ajkakat, miközben az esszenciális olajok egyedi illatával és zamatával ajándékoz meg. Új készítményünk mellett két új ízt is kínálunk az eredeti vadnarancs-borsmenta keveréken túl. Érezze az édenkert illatát az ilang ilang, a klementin és a zöldcitrom esszenciális olaja  segítségével, amelyek a trópusi ajakbalzsamunkban találhatóak; vagy élénkítse érzékeit a gyógynövényes ajakbalzsammal, amelyben citromverbéna, majoránna és fodormenta esszenciális olaj van.

  • Minden ajakbalzsam válogatott esszenciális olajok keverékét tartalmazza, ami egyedi hatást gyakorol az érzékekre.
  • A moringaolaj olyan bőrlágyító, amelytől ajkai jobban festenek és puhábbnak érződnek.
  • Az avokádóolaj hidratál, esszenciális zsírsavakkal látja el a bőrt, és puhít, hogy ajkai mindig egészségesnek látszódjanak.
    3 darabos csomagban is kapható, minden ízből egy

Videók:

Scroll to Top
X
X
X