Align központosító keverék – Align essential oil blend

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

Úgy érzi, zűrzavar veszi körbe, és elvesztette az irányítást a körülmények felett? Aromaterápia és néhány központosító jógapóz segítségével visszanyerheti azt a békés egyensúlyt és céltudatosságot, amely által a határozottsága is újjászülethet. Saját értékei szem előtt tartása és a magabiztosság a mindennapok nélkülözhetetlen része. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott bergamott, koriander, majoránna, borsmenta, jázmin abszolútum és rózsa esszenciális olajokból készülő dōTERRA Align központosító keverék segít, hogy megőrizze az önmagába vetett hitet, és minden lehetőségre nyitott maradjon.

Összetétel:

bergamott gyümölcséből, koriandermagból, majoránnalevélből, borsmentából, muskátliból, bazsalikomból, rózsából, jázminvirágból kivont esszenciális olajok frakcionált kókuszolajos bázisban

Legfőbb előnyei:

  • támogatja a jógagyakorlatok hatékonyságát
  • serkenti az önelfogadás, a bizalom és a rugalmasság érzését
  • hozzájárul egy magasabb szintű összhanghoz és a nyugodt közérzethez

Felhasználási módok:

  • alkalmazza a szív környékén, a csuklókon és a tarkón az önelfogadás és a rugalmasság erősítése érdekében
  • használja valahányszor csak fásultnak és céltalannak érzi magát
  • használja a harcos II. póz, a háromszögtartás és a kapupóz ászanák gyakorlásakor.

Videók:

Scroll to Top
X
X
X