Anchor megszilárdító keverék – Anchor essential oil blend

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

Ebben az őrülten rohanó, modern világban néha gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, eláraszt bennünket a temérdek tennivaló, és már nem is tudjuk, mi érdemes igazán a figyelmünkre. Az egyensúly megtalálása aromaterápia és egyszerű jógagyakorlatok útján nagyszerű első lépés lehet. A dōTERRA Anchor megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugtató erővel közelíthet a gyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja a közösségtudatot, az érzelmi összhangot és a belső bölcsességet.

Összetétel:

levendula, vörös cédrus, tömjén, fahéj, szantálfa, fekete bors és pacsuli esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Legfőbb előnyei:

  • támogatja a jógagyakorlatok hatékonyságát
  • serkenti a kiteljesedés és a bátorság érzését
  • hozzájárul egy olyan szilárd alap megteremtéséhez, ahonnan már könnyű lesz továbblépni

Felhasználási módok:

  • a kiteljesedés és a nyugalom érzése érdekében vigyen fel belőle a bokára, a gerinc alsó szakaszára és a talpra
  • használha valahányszor csak szétszórtnak és gyökértelennek érzi magát
  • használja az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön) ászanák gyakorlásakor

 

Videók:

Scroll to Top
X
X
X