Arise megvilágosító keverék – Arise essential oil blend

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

Gyakran megesik, hogy miközben céljaink elérésére és álmaink megvalósítására törekszünk, kihívásokkal találjuk szemben magunkat, és olykor a lendületünk is alábbhagy. A pozitív megerősítések napi gyakorlatával, hangulatjavító jógapózokkal és üdítő aromákkal azonban leküzdhetjük ezeket az akadályokat. A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grépfrút, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezzünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. A keverék aromája erősíti a stabilitás és a szabadság érzését, növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti meg a szívet.

Összetétel:

ctromhéjból, grépfrúthéjból, szibériai fenyőből, illatcserje virágából és orvosi citromfű leveléből kivont esszenciális olajok frakcionált kókuszolajos bázisban

Legfőbb előnyei:

  • támogatja a jógagyakorlatok hatékonyságát
  • hozzájárul a jó kedélyállapothoz, a tisztánlátáshoz és a bátorság érzéséhez
  • lendületet ad a célok eléréséhez és a jobb teljesítményhez

Felhasználási módok:

  • a felhőtlen jókedvért vigyen fel belőle a halántékra, a csuklókra és a nyakra
  • alkalmazza az álló póz, a nyújtás oldalra felemelt karokkal és a félhold ászanáknál
  • tegyen belőle néhány cseppet párologtató ékszerbe, vagy használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Videók:

Scroll to Top
X
X
X