Aromatouch Diffused Enrollment Kit / Aromatouch Diffused Enrollment Kit

Ft

Cikkszám: SKU_Aromatouch-diffused-enrollment-kit Kategóriák: ,

Leírás

Az Aroma Touch Diffused beiratkozási készlet (Enrollment kit) egy Aromatouch Technique® illóolaj készletet egy Petal párologtatót és egy termékkatalógust tartalmaz. Az Aromatouch Technique® egy a doTERRA által kifejlesztett és szabadalmaztatott masszázs technika.

* – a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

Az AromaTouch Technique® a doTERRA által gondosan kiválasztott doTERRA illóolajokat hátra és lábba való speciális technikával való bemasszírozását jelenti. Ez a technika egyesíti az emberi érintés egyedülálló előnyeit az illóolajok erejével, hogy általános wellness élményt teremtsen. Az AromaTouch technikában használt illóolajok egyedi és kombinált aromás tulajdonságaik alapján kerültek kiválasztásra.

“Az AromaTouch technikát az illóolajok előnyeinek maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Erőteljes előnyeit mind a kezdő illóolaj rajongó, mind a profi egészségügyi szakember egyformán hatékonyan felhasználhatja. ”- Dr. David K. Hill

Szeretne többet megtudni az AromaTouch® technikáról? A következő linken https://www.doterra.com/US/en/aromatouch-technique sok hasznos információt, többek között oktató videókat is talál.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a készletben lévő illóolajok külön-külön vagy egymással kombinálva számos egyéb “hétköznapi” szituációban is alkalmazhatóak. – a AromaTouch® készletben lévő illóolajok AromaTouch® masszázs során való alkalmazása csak egy a nagyon sok alkalmazási lehetőség közül.

A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti a készletben található illóolajok részletes leírását (melyek ismertetik az illóolajok előállítási módját, főbb kémiai összetevőit, illóolajok hatásait, alkalmazási módokat és lehetőségeket, ellenjavallatokat) és a párologtató ismertetőjét.

Készlet tartalma:

doTERRA Petal párologtató
doTERRA magyar nyelvű termék katalógus

Aromatouch Technique® készlet mely tartalmazza az alábbiakat:
Levendula (Lavander) illóolaj 5ml
Borsmenta (Pepermint) illóolaj 5ml
Teafa (Melaleuca) illóolaj 5ml
Vadnarancs illóolaj keverék 5ml
Balance® illóolaj keverék 5ml
OnGuard® illóolaj keverék 5ml
AromaTouch® illóolaj keverék 5ml
DeepBlue® illóolaj keverék 5ml
Frakciónált kókusz olaj 115ml

Videók:

Scroll to Top
X
X
X