AromaTouch™ párologtatóval belépőcsomag / Aromatouch Diffused Enrollment Kit

Ft

Cikkszám: SKU_Aromatouch-diffused-enrollment-kit Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mit tartalmaz a csomag?
AromaTouch Technique™Az AromaTouch technika a CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok használatát egy alaposan dokumentált alkalmazási technikával ötvözi, hogy így támogassa az általános jó közérzetet, és növelje az esszenciális olajok Ön által tapasztalható jótékony hatásait.

Petal 2.0 párologtató

A doTERRA Petal párologtatója egy kicsi, felhasználóbarát párologtató, amely számos előnyt kínál. Ez a praktikus párologtató stabil, könnyű, és könnyen használható.

Termékjellemzők
A kibocsájtott nagy mennyiségű pára hozzájárul a levegő páratartalmának növeléséhez.
Egy-, két- és négyórás párologtatási beállítás.
Választható LED-világítás.
Az ultrafinom pára akár 33 m2-t is beteríthet.
Egy egyszerű, három darabból álló párologtató, amelynek a használata könnyű és kényelmes.
Stabil, könnyű és bármilyen helyiségbe beilleszthető.

dōTERRA Esszenciális olajok kiadvány

A doTERRA célkitűzése, hogy olajaival cseppenként jobbá tegye a családok életét, a közösségek életét és az egész világot, ezért nagy energiát fektetett abba, hogy alaposan megtervezze az esszenciális olajok gyártási folyamatának minden egyes lépését. A doTERRA a magok elültetésétől kezdve egészen az esszenciális olajok kézbesítéséig garantálja, hogy minden szükséges intézkedést megtesz azért, hogy felelős forrásból beszerzett, alaposan letesztelt és kiváló minőségű esszenciális olajokat hozzon el Önnek.A doTERRA Essentials bevezető kiadvány az új tagoknak nyújt oktatást a doTERRA tiszta, hatásos és kiváló minőségű olajok biztosítására irányuló küldetéséről, valamint arról, hogy hogyan tapasztalhatja meg jótékony hatásaikat, ha beilleszti a doTERRA termékeit saját és családja életébe. Az útmutatóban talál egy rövid összefoglalót mindegyik esszenciális olajról, legfőbb jótékony hatásaikról és használati módjaikról, valamint egy ív kupakcímkét is, amelyek megkönnyítik esszenciálisolaj-gyűjteményének rendszerezését.Ha megismerkedik a doTERRA kiterjedt termékcsaládjaival, Ön és családja természetes megoldásokat találhat a mindennapos problémákra, és jobb egészségi állapotot és közérzetet érhet el.

Illessze be az AromaTouch Technique módszerét is wellness rutinjai sorába, és tapasztalja meg a CPTG™ minőségű esszenciális olajok további jótékony hatásait. A
csomag az AromaTouch Technique keretében alkalmazott nyolc CPTG™ minőségű olajat tartalmazza 5 ml-es üvegekben, valamint az AromaTouch Technique bemutató
dobozát. A csomag megvásárlása esetén dōTERRA frakcionált kókuszolajat is kap.  Az Aromatouch Technique® egy a doTERRA által kifejlesztett és szabadalmaztatott masszázs technika.

* – a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

Az AromaTouch Technique® a doTERRA által gondosan kiválasztott doTERRA illóolajokat hátra és lábba való speciális technikával való bemasszírozását jelenti. Ez a technika egyesíti az emberi érintés egyedülálló előnyeit az illóolajok erejével, hogy általános wellness élményt teremtsen. Az AromaTouch technikában használt illóolajok egyedi és kombinált aromás tulajdonságaik alapján kerültek kiválasztásra.

“Az AromaTouch technikát az illóolajok előnyeinek maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Erőteljes előnyeit mind a kezdő illóolaj rajongó, mind a profi egészségügyi szakember egyformán hatékonyan felhasználhatja. ”- Dr. David K. Hill

A dōTERRA AromaTouch Technique™ egy egyszerű, lépésről lépésre vezető módszer az esszenciális olajok külsőleges alkalmazására, amely az egész szervezetre ható, jó közérzetet eredményező élményt nyújt.
Az AromaTouch Technique csomag 5 ml-es kiszerelésű dōTERRA Balance™ Kiegyensúlyozó keveréket, levendula és teafa esszenciális olajat, On Guard™ esszenciálisolaj-keveréket, AromaTouch™ Masszázs keveréket, Deep Blue™ Enyhítő keveréket, vadnarancs és borsmenta esszenciális olajat, valamint egy üveg frakcionált kókuszolajat tartalmaz. Az új felhasználóknak és a képzett szakembereknek egyaránt lenyűgöző élményt nyújtó AromaTouch Technique új korszakot jelent az esszenciális olajok alkalmazásának és előnyeinek szempontjából.

Szeretne többet megtudni az AromaTouch® technikáról? A következő linken https://www.doterra.com/US/en/aromatouch-technique sok hasznos információt, többek között oktató videókat is talál.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a készletben lévő illóolajok külön-külön vagy egymással kombinálva számos egyéb “hétköznapi” szituációban is alkalmazhatóak. – a AromaTouch® készletben lévő illóolajok AromaTouch® masszázs során való alkalmazása csak egy a nagyon sok alkalmazási lehetőség közül.

Készlet tartalma:

doTERRA magyar nyelvű termék katalógus

Aromatouch Technique® készlet mely tartalmazza az alábbiakat:
Levendula (Lavander) illóolaj 5ml
Borsmenta (Pepermint) illóolaj 5ml
Teafa (Melaleuca) illóolaj 5ml
Vadnarancs illóolaj keverék 5ml
Balance® illóolaj keverék 5ml
OnGuard® illóolaj keverék 5ml
AromaTouch® illóolaj keverék 5ml
DeepBlue® illóolaj keverék 5ml
Frakciónált kókusz olaj 115ml
Petal 2.0 párologtató

Videók:

Scroll to Top
X
X
X