Copaiba illóolaj / Copaiba essential oil

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

A copaiba esszenciális olajat a copaiba fa gyantájából vonják ki, a brazil őslakosok régóta alkalmazzák egészségügyi gyakorlataikban. A copaiba olajat széles körben használják kozmetikai termékek és parfümök készítéséhez.

Legfőbb előnyei:

  • antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  • segít az arcbőrt tisztává és simává varázsolni
  • csökkenti a bőrön megjelenő foltokat

Felhasználási módok:

  • a tiszta, egészséges arcbőrért tegyen pár cseppet hidratáló krémjébe
  • élénkítő aromáért keverje fahéjolajjal
  • megerőltető tevékenység utáni nyugtató masszázsért keverjen össze copaibaolajat és frakcionált kókuszolajat
  • egy nyugtató, bőrmegújító fürdőhöz tegyen egy cseppet egy kád vízbe

Videók:

Scroll to Top
X
X
X