Évszakváltó csomag / Seasonal Threats Kit (LRP Only)

Ft

Cikkszám: SKU_Seasonal-threats-kit-lrp-only Kategóriák: , Címke:
Kiürítés

Leírás

Mit tartalmaz a csomag?

dōTERRA Air™ Esszenciális olaj keverék

Szívja magába a doTERRA Air jótékony hatásait! Ez a mentás, élénkítő keverék belégzéskor nyugtató, csillapító hatást fejt ki. Az Air keveréket olyan olajok elegye gazdagítja, amelyek felüdítik és felpezsdítik a testet, miközben tiszta légutak és könnyed lélegzés érzetét biztosítják.

Elsődleges előnyök

 •  Párologtatással frissítő, élénkítő aromát áraszt.
 •  Megnyugtatja az érzékeket.
 •  Hozzájárul a szabad légutak érzetéhez és a könnyed légzéshez.
 •  Az optimális hatás érdekében használja a többi doTERRA Air termékkel együtt.
dōTERRA Air™ cukorka

A doTERRA Air egy régóta bizalmat élvező esszenciálisolaj-keverék, amely elősegíti a légutak megnyugtatását. A doTERRA Air cukorka pedig minden eddiginél praktikusabb formában kínálja a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajoknak ezt a jól bevált kombinációját. Élvezze a citrom, a borsmenta, az eukaliptusz, a kakukkfű, az orvosi citromfű és a kardamom esszenciális olajok előnyeit finom pasztilla formájában!

Elsődleges előnyök

 •  Praktikus, finom pasztilla.
 •  Egyesíti a citrom, a borsmenta, az eukaliptusz, a kakukkfű, az orvosi citromfű és a kardamom esszenciális olajok előnyeit.
 •  Segíti a légutak megnyugtatását.
 •  Mindig kéznél tarthatja, amikor a legnagyobb szüksége van rá.
dōTERRA Air™ stift

A dōTERRA Air légúttisztító stift a dōTERRA Air szabadalmazott keveréket további összetevőkkel ötvözi, amelyekkel a lehető legkényelmesebb módon élénkítheti fel és tisztíthatja ki elméjét. A dōTERRA Air esszenciálisolaj-keveréknek ez a sajátos alkalmazási módja bármikor, bárhol bevethető, ha élvezni szeretné a hűsítő, nyugtató párát. A légúttisztító stift összetevőit úgy állítottuk össze, hogy könnyedén eloszlatható legyen a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után. A dōTERRA Air esszenciálisolaj-keverék ereje azonnal érezhető, külsőleg és aromatikusan egyaránt hűsítő érzetet kelt.

Elsődleges előnyök

 •  Ha élvezni szeretné a hűsítő, élénkítő párát, vigye fel külsőleg a mellkasára, és lélegezzen mélyeket
 •  Gyors és kényelmes alkalmazási mód
 •  Hűsítő, nyugtató hatást vált ki külsőleg és aromatikusan egyaránt
 •  Könnyedén eloszlatható a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után
Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök

 •  Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.
 •  Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.
 •  Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.
 •  A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.
Teafa (melaleuca)

A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és végtelen sok alkalmazási módot kínál. Az ausztrál őslakosok évszázadokon át használták a teafa levelét. Péppé zúzták, és közvetlenül a bőrön alkalmazták hűsítő hatásáért. A teafaolaj legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olajat gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

Elsődleges előnyök

 •  Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.
 •  A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.
 •  Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.
 •  A teafa esszenciális olaj hozzájárul a levegő tisztításához és felfrissítéséhez, miközben elűzi a kellemetlen szagokat.
PB Assist™+

A PB Assist+ egy prebiotikus rostokból és probiotikus mikroorganizmusok hat törzséből álló szabadalmazott összetétel, egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulába töltve. Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet. A késleltetett oldódású dupla kapszula védi az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. A PB Assist+ egyedülálló, biztonságos és hatékony módon biztosítja a probiotikumok jótékony hatásait.

Elsődleges előnyök

 •  Egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulás beviteli mód
 •  Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet
TriEase™ lágyzselatin kapszula

A TriEase lágyzselatin kapszula megalkotásakor a változó évszakokat tartottuk szem előtt. Minden lágyzselatin kapszula egyenlő részben tartalmaz citrom, levendula és borsmenta esszenciális olajat, amely a tapasztalt és a kezdő esszenciálisolaj-használók által egyaránt gyakran alkalmazott kombináció. Mostantól a TriEase lágyzselatin kapszulának köszönhetően gyorsan és egyszerűen beveheti ezt a kombinációt utazás és szabadtéri programok közben, vagy amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Elsődleges előnyök

 •  Gyors és praktikus bevitel, amikor a legnagyobb szüksége van rá
 •  A legfontosabb összetevők között megtalálható a citromhéj, a levendulavirág és a borsmenta

Videók:

 

Scroll to Top
X
X
X