Gyomorbarát csomag / Tummy Support Kit LRP Only

Ft

Cikkszám: SKU_Tummy-support-kit-lrp-only Kategóriák: , Címke:
Kiürítés

Leírás

Mit tartalmaz a csomag?

PB Assist™+

A PB Assist+ egy prebiotikus rostokból és probiotikus mikroorganizmusok hat törzséből álló szabadalmazott összetétel, egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulába töltve. Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet. A késleltetett oldódású dupla kapszula védi az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. A PB Assist+ egyedülálló, biztonságos és hatékony módon biztosítja a probiotikumok jótékony hatásait.

Elsődleges előnyök

 •  Egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulás beviteli mód
 •  Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet
Peppermint Beadlets

Egy egyedülálló, exkluzív eljárás segítségével a doTERRA praktikus, lágy, vegetáriánus gyöngyöcskékbe zárta a borsmenta esszenciális olaj valamennyi jótékony hatását. Minden gyöngyöcske egy apró, frissítő, borsmentás ízbombaként oldódik fel a szájban, miközben a tiszta borsmenta esszenciális olaj hűsítő aromájának belégzésével élénkíti az érzékeket.

Elsődleges előnyök

 •  Frissítő, borsmentaolajos bombaként pattan szét a szájban, felélénkítve az érzékeket.
 •  A kényelmes, gyöngyöcskés kiszerelés tökéletes megoldást biztosít, hogy az olaj a táskájában is mindig kéznél legyen, ha út közben hirtelen szüksége lenne rá.
 •  Hozzájárul a jobb szájhigiéniához.
 •  Csillapítja az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzetet.
TerraZyme™

TerraZyme teljes értékű emésztőenzimekből, valamint a főtt, feldolgozott és tartósítószerrel terhelt élelmiszerekből gyakran hiányzó ásványi kofaktorokból álló szabadalmazott keverék. A Terrazyme támogatja az egészséges emésztést, enzimműködést és sejtanyagcserét.

Elsődleges előnyök

 •  Aktív, teljes értékű enzimek szabadalmazott keveréke
 •  Nátrium-lauril-szulfát- (SLS-) mentes HPMC zöldségkapszulák
 •  Biztonságos és hatékony
ZenGest™ lágyzselatin kapszula

A doTERRA ZenGest lágyzselatin kapszulákkal kényelmesen és egyszerűen élvezheti a doTERRA ZenGest Támogató keverék jótékony hatásait. Minden vegetáriánus lágyzselatin kapszula 120 mg ismert és bizalommal alkalmazott ZenGest olajkeveréket tartalmaz. A ZenGest szabadalmazott keverék gyömbér, borsmenta, fűszerkömény, ánizs, koriander, tárkony és édeskömény egyedülálló kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse ezáltal a nyugtató hatást. A ZenGest lágyzselatin kapszula nélkülözhetetlen a folyton úton lévő emberek és családok számára!

Elsődleges előnyök

 •  Vegetáriánus lágyzselatin kapszula
 •  Egyszerű és kényelmes módja a ZenGest támogató keverék bevitelének
ZenGest™ Touch

A ZenGest Touch a teljes körű emésztőrendszeri egészség elősegítéséről ismert esszenciálisolaj-keverék. A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén is jótékony hatást gyakorol. A ZenGest Touch biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére. A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a ZenGest Touch útközben és otthon is nélkülözhetetlen megoldást jelent!

Elsődleges előnyök

 •  Nyugtató aromája hatékonyan csillapítja a mozgó járműben fellépő rosszullét tüneteit.
 •  Biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére.
 •  A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen.
 •  A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék jótékony hatást gyakorol mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén.
Scroll to Top
X
X
X