Hangulatkezelő csomag / Mood Management Kit

Ft

Cikkszám: SKU_Mood-management-kit Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mi található benne?
dōTERRA Balance™

A Balance keverék friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tenne rendet mindennapjaiban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt.

Elsődleges előnyök

  •  A doTERRA Balance keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez
  •  Aromatikusan és külsőleg alkalmazva is számos használati módot és jótékony hatást kínál
  •  Csillapítja a szorongást, megnyugvást és feloldódást támogató légkört teremt, amelyben hatékonyan tud pihenni
  •  A doTERRA Balance aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez
  •  Lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok felhasználásával készül
Citrus Bliss™A Citrus Bliss keverékben a citrusos esszenciális olajok legfőbb energizáló, frissítő és tisztító előnyei egyesülnek. Ez a vadnarancs, citrom, grépfrút, mandarin, bergamott, tangerin és klementin esszenciális olajok, valamint egy leheletnyi vanília abszolútum elegyéből készülő különleges és harmonikus keverék egészen biztosan jobb kedvre deríti.

Elsődleges előnyök

  •  Energizáló és serkentő tulajdonságaival könnyedén motiváló légkört teremthet.
  •  Frissítő tulajdonságainak hála a Citrus Bliss keverék aromatikusan párologtatva pozitívan befolyásolja a hangulatot.
  •  A Citrus Bliss olaj tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait remekül hasznosíthatja a háztartási felületek tisztán tartásához.
  •  Külsőleg, illatszerként alkalmazva a Citrus Bliss kellemes, üde illatot kölcsönöz a bőrnek.
  •  Külsőleg alkalmazva a Citrus Bliss keverék akkor is rendkívül hasznosnak bizonyulhat, ha a koncentrációt és a befogadóképességet szeretné serkenteni.

Elevation

Az Elevation Örömteli keveréket a nevéhez hűen energizáló, revitalizáló és hangulatjavító esszenciális olajok kombinációja gazdagítja. Ezzel az izgalmas keverékkel javíthat a hangulatán, és feltöltődhet energiával. Az Elevation az angol levendula, a levendula, az orvosi citromfű, az ilang ilang és az illatcserje felemelő és eufórikus virágos illatait a tangerin, az amyris, a muskotályzsálya, a hawaii szantálfa, a kámforfa és a citrommirtusz esszenciális olajok aromáival kombinálva egy olyan különleges keveréket alkot, amely pozitív kedélyállapotot teremt, és fokozza a magabiztosságot.

Elsődleges előnyök
Kiegyensúlyozó és revitalizáló esszenciális olajok elegyével gazdagított, energizáló és frissítő aromát kínál.
A keverék szellemileg és érzelmileg is felemelő élményt nyújt, aminek köszönhetően egyúttal vidám, megnyugtató atmoszférát is teremt.
A hangulat javítására és a vitalitás serkentésére alkalmas, pozitív légkört biztosít.
Az Elevation esszenciálisolaj-keverék aromatikusan és külsőleg alkalmazva is erőteljes jótékony hatásokat fejt ki.
Ez az édeskés, virágos és citrusos keverék párologtatva segít csökkenteni a stresszt, miközben energizáló aromával tölti meg a teret.

dōTERRA Serenity™

A doTERRA Serenity egy olyan, békés nyugalmat árasztó esszenciálisolaj-keverék, amely pihentet és ellazít. Ez a csendesítő keverék azonnal kifejti hatását, hogy pillanatok alatt átadhassa magát az édes pihenésnek. A doTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek a feszültséget csökkentő és az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazza külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa minden nyugtalanságát, és felkészülhessen a pihentető alvásra. A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok olyan kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek, amely lecsendesíti az elmét, és megnyugtatja az érzékeket.

Elsődleges előnyök
A Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.
Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához.
Külsőleg történő alkalmazás esetén a Serenity hatása azonnal érezhető, pillanatok alatt segít csökkenteni a feszültséget.
A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok kombinációja gondoskodik a nyugtató aromáról, és biztosítja a keverék kiegyensúlyozó tulajdonságait.

 

Scroll to Top
X
X
X