Kurkuma illóolaj / Turmeric essential oil

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

A hagyományos indiai ájurvédikus gyógyászati eljárások kulcsfontosságú növényeként a kurkumagyökér és a kurkuma esszenciális olaj már olyan hosszú múltra tekint vissza, amelyből a kurkuma mai modern felhasználásához is sokat merítettek. A kurkumagyökérből gőzdesztilláció útján kinyert kurkuma esszenciális olaj két sajátos kémiai összetevővel is rendelkezik. Ezek a turmeron és az aromás turmeron. Ezen összetevők miatt fontos, hogy a kurkuma esszenciális olajat a napi egészségfenntartó rutinja állandó részévé tegye. Belsőleg alkalmazva a kurkuma jótékony hatása, hogy támogatja az immunrendszer természetes működését. Emellett segít tisztává, simává és ragyogóvá tenni a bőrt. Ezzel az esszenciális olajjal ugyanakkor igazi ízbombaként kedvenc ételspecialitásaiba is új színt vihet.

Legfőbb előnyei:

  • segít az anyagcsere-funkciók és az egészséges sejtintegritás fenntartásában
  • támogatja az immunrendszer természetes működését és az általános, sejtszintű egészséget
  • érzelmi felüdülést biztosít, és hozzájárulhat a hangulat javításához is

Felhasználási módok:

  • alkalmazza belsőleg immunválasza természetes működésének támogatása érdekében
  • szükség esetén használja helyi kezelés formájában vagy teljes arcmaszkként a bőrhibák megjelenésének csökkentése, illetve úgy általában az egészségtől sugárzó arcbőr megőrzése érdekében
  • adjon 1-2 cseppet a teájához vagy a vizéhez a finom, gyógynövényes ízért

Videók:

Scroll to Top
X
X
X