Monthly Vitality Kit / Havi vitalitás csomag

Ft

Cikkszám: SKU_Monthly-vitality-kit Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mi található benne?
dōTERRA OnGuard™

A doTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a doTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez. Az On Guard sajátos aromájával illatos, természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére. Emellett pedig finom (és tápláló) ízhatást kölcsönözhetünk vele forró italoknak vagy akár desszerteknek is!

Elsődleges előnyök
Aromája energizáló és felemelő hatású.
Meleg, citrusos és fűszeres ízt kölcsönözhetünk vele forró italoknak és desszerteknek.
Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez.
Az On Guard természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére.

PastTense™

A PastTense olyan esszenciális olajok egyedülálló keveréke, amelyek köztudottan hozzájárulnak a kiegyensúlyozottság és harmónia érzésének elősegítéséhez. A PastTense szellemre és testre egyaránt csillapító hatást gyakorló esszenciális olajai pillanatok alatt ellazítanak és megnyugtatnak. A PastTense egy praktikus 10 ml-es golyós kiszerelésben kapható, amellyel munkában, iskolában és otthon is gyerekjáték a felvitele. Egyszerűen kenjen belőle a nyakára, a vállaira vagy a füle mögé, hogy a PastTense hűsítő, egyedülálló aromáját belélegezve megnyugtassa érzelmeit.

Elsődleges előnyök
A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból megalkotott PastTense Ellazító keverék a kiegyensúlyozott, harmonikus közérzet megteremtésének kényelmes és egyszerű módját kínálja.
A PastTense sok különféle módon alkalmazható, hogy segítsen a stressz és a szorongás oldásában.
A különös gonddal megalkotott olaj nyugtató hatásai azonnal érezhetőek, ha a nyakon, a vállakon vagy a fül mögötti területen alkalmazzuk.
A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető.
A 10 ml-es golyós üveg kényelmesen elfér a zsebében, a táskájában, a hátizsákjában vagy akár más helyeken is.

TerraZyme™

TerraZyme teljes értékű emésztőenzimekből, valamint a főtt, feldolgozott és tartósítószerrel terhelt élelmiszerekből gyakran hiányzó ásványi kofaktorokból álló szabadalmazott keverék. A Terrazyme támogatja az egészséges emésztést, enzimműködést és sejtanyagcserét.

Elsődleges előnyök
Aktív, teljes értékű enzimek szabadalmazott keveréke
Nátrium-lauril-szulfát- (SLS-) mentes HPMC zöldségkapszulák
Biztonságos és hatékony

dōTERRA Lifelong Vitality Pack™

A doTERRA egyik legnépszerűbb termékvonalában, a doTERRA Lifelong Vitality Pack csomagban található termékek bővelkednek a hatékony, vitalitást támogató jótékony tulajdonságokban. A doTERRA Lifelong Vitality programnak köszönhetően az élethosszig tartó vitalitás és jó közérzet felé vezető út első lépése igazán kényelmes és megfizethető.Tegye személyre szabottá csomagját, és válasszon jelentős megtakarítással három terméket az alábbiak közül (csak LRP keretében): Microplex VMz™xEO Mega™Mito2Max™DigestZen TerraZyme™Deep Blue Polyphenol Complex™PB Assist™+Kid’s Kit

Ez a sejtszintű vitalitás komplex természetes botanikai kivonatokból lett megalkotva kimondottan azért, hogy támogassa az egészséges sejtműködést.

Videók:

Magyar felirat bekapcsolható a videón!

Scroll to Top
X
X
X