Nyugalom és harmónia csomag / Calm and Harmony Kit (LRP Only)

Ft

Cikkszám: SKU_Calm-and-harmony-kit-lrp-only Kategóriák: , Címke:
Kiürítés

Leírás

Mi található benne?

dōTERRA Balance™

A Balance keverék friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tenne rendet mindennapjaiban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt.

Elsődleges előnyök

 •  A doTERRA Balance keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez
 •  Aromatikusan és külsőleg alkalmazva is számos használati módot és jótékony hatást kínál
 •  Csillapítja a szorongást, megnyugvást és feloldódást támogató légkört teremt, amelyben hatékonyan tud pihenni
 •  A doTERRA Balance aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez
 •  Lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok felhasználásával készül
Vörös cédrus

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a fa nagyságát és erejét idéző vehemenciával biztosít számunkra jó közérzetet és vitalitást. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.

Elsődleges előnyök

 •  A vörös cédrus esszenciális olaj a szellem és a test számára egyaránt nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokat biztosít.
 •  Kiegyensúlyozó tulajdonságainak köszönhetően testmozgás előtt alkalmazva gondoskodik a jó közérzetéről és a vitalitásáról, ami segít az összpontosításban.
 •  A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak.
 •  A vörös cédrus esszenciális olaj kémiai összetételénél fogva rovarriasztóként is hatékonyan alkalmazható bármely évszakban.
 •  Az ősi civilizációkban is évszázadokon át számtalan módon alkalmazták mind az olajat, mind magát a fát.
Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök

 •  Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.
 •  Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.
 •  Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.
 •  A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.
dōTERRA Peace™ Touch

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló dōTERRA Peace Touch Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy megtalálja a békét. Lassítson, vegyen egy mély levegőt, és találjon vissza a higgadt, összeszedett énjéhez. Használja a doTERRA Peace Touch keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudjon maradni. A belső béke csak Önön múlik – na meg néhány csepp doTERRA Peace Megerősítő keveréken.

Elsődleges előnyök

 •  A doTERRA Peace keverék aromája jól kiegészíti a béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésének pozitív megerősítését
 •  Kellemes, megnyugtató aromájával ideális légkört teremt meditációhoz és jógagyakorlatokhoz
 •  A béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésével tölt el
 •  A mentás és virágos esszenciális olajokból készülő doTERRA Peace segít csillapítani az érzelmeket
 •  A doTERRA Peace az ellazulást és megnyugvást segítő olajok legjavát tartalmazza, úgymint levendulát, majoránnát, vetivert és ilang ilangot
Petitgrain

A petitgrain esszenciális olajat a keserűnarancsfából nyerik ki, amelynek a hagyományos gyógymódokban való alkalmazása igen hosszú múltra tekint vissza. Kezdetekben főként fertőtlenítő tulajdonságaiért használták. Mára azonban a legújabb tudományos eredmények alapján a petitgrainolaj számos egyéb használati módja és jótékony hatása is igazolást nyert. Ilyen például a nyugtató, pihentető hatás és a bőrhibák megjelenésének mérséklése is. A petitgrainolajat az illatszergyártásban is széles körben alkalmazzák friss, gyógynövényes aromájáért. A levendula esszenciális olajjal pedig remekül kiegészítik egymást, mivel a két olaj egészen hasonló jótékony tulajdonságokat kínál.

Elsődleges előnyök

 •  A petitgrainolaj aromája friss, virágos és gyakran gyógynövényes jegyeket is tartalmaz.
 •  A petitgrain esszenciális olaj ellazító tulajdonságai jól kamatoztathatók masszázs közben.
 •  Az olajat lehetőség szerint még a hidratálókrém előtt vigye fel a bőrhibák megjelenésének csökkentése érdekében.
 •  A petitgrain kémiai összetétele nagyban hozzájárul az olaj nyugtató, ellazító hatásának támogatásához.
dōTERRA Serenity™

A doTERRA Serenity egy olyan, békés nyugalmat árasztó esszenciálisolaj-keverék, amely pihentet és ellazít. Ez a csendesítő keverék azonnal kifejti hatását, hogy pillanatok alatt átadhassa magát az édes pihenésnek. A doTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek a feszültséget csökkentő és az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazza külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa minden nyugtalanságát, és felkészülhessen a pihentető alvásra. A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok olyan kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek, amely lecsendesíti az elmét, és megnyugtatja az érzékeket.

Elsődleges előnyök

 •  A Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.
 •  Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához.
 •  Külsőleg történő alkalmazás esetén a Serenity hatása azonnal érezhető, pillanatok alatt segít csökkenteni a feszültséget.
 •  A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok kombinációja gondoskodik a nyugtató aromáról, és biztosítja a keverék kiegyensúlyozó tulajdonságait.
 •  Hozzájárul a pihentető és ellazító légkör megteremtéséhez, ezért ideális választás lefekvés előtti használatra.
dōTERRA Serenity™ lágyzselatin kapszula

A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatja a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus lágyzselatin kapszula formájában.

Elsődleges előnyök

 •  Vegetáriánus lágyzselatin kapszula
 •  Élvezze a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait praktikus lágyzselatin kapszula formájában
Vadnarancs

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít.

Elsődleges előnyök

 •  Hidegen sajtolják a gyümölcs héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.
 •  Köztudottan energizáló aromát és tisztító tulajdonságokat kínál.
 •  Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól egészen az édességekig.
 •  Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő
 •  Tökéletesen elegyíthető a doTERRA többi esszenciális olajával, ha egy édes, frissítő aromával szeretné javítani a hangulatát.
Scroll to Top
X
X
X