On Guard Add On Bundle / On Guard™ kiegészítő termékcsomag

Ft

Cikkszám: SKU_on-guard-add-on-bundle Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mi található benne?
On Guard™ habzó kézmosó
A természetüknél fogva biztonságos, doTERRA CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok erejét magában hordozó doTERRA On Guard habzó kézmosó az egyik legnépszerűbb szabadalmazott doTERRA esszenciálisolaj-keverék védelmet nyújtó előnyeit kínálja. A doTERRA On Guard habzó kézmosó tisztítja és puhítja a kezeket, miközben az esszenciális olajok élénkítő aromájának köszönhetően friss és citrusosan tiszta illatot hagy maga után a kezén.

Elsődleges előnyök
A tisztító hatást a doTERRA On Guard esszenciális olajok ereje fokozza, amely minden más kereskedelmi márkajelzésű terméktől megkülönbözteti
A bőr érzékeny nedvességzáró rétegeinek megóvása érdekében a doTERRA On Guard habzó kézmosó kiegyensúlyozott pH-jú
A doTERRA On Guard fűszeres és citrusos aromája élénkítő hatással van az érzékekre.

dōTERRA On Guard™ habzó kézmosó

A doTERRA On Guard habzó kézmosót legkényelmesebben a habadagoló segítségével juttathatja kezére. Az elegáns kivitelezés otthona és irodája mosdókagylóinak egyaránt gyönyörű és diszkrét kiegészítője lehet.

On Guard™ tisztító koncentrátum

A doTERRA On Guard™ tisztító koncentrátumot úgy alkottuk meg, hogy ideális természetes tisztítószer legyen. A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring CPTG™ minősítésű esszenciális olajokból álló, szabadalmazott doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék erősíti a hatását, amely segít megőrizni otthona tisztaságát és biztonságosságát. A hatékony esszenciálisolaj-keveréket növényszármazékokkal ötvöztük, ennek köszönhetően nem mérgező, biológiailag lebomló, valamint a szerettei és a környezet szempontjából egyaránt biztonságos módon takaríthat és szüntetheti meg a szagokat. A doTERRA On Guard™ tisztító koncentrátum többféle felhasználási lehetőségének köszönhetően tökéletes megoldást kínál a kemény felületek tisztítására a konyhában, a fürdőszobában vagy otthona bármely más helyiségében, miközben tiszta, élénkítő illatot hagy maga után.

Elsődleges előnyök

 •  A CPTG minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olajokból álló, szabadalmazott doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék tisztán tartja az Önt körülvevő tereket, ezáltal természetes támogatást nyújt
 •  A növényi alapú felületaktív anyagok révén a tisztítási folyamat hatékonyabbá válik, a termék pedig Önre, a családjára és a környezetre nézve egyaránt biztonságos
 •  Nem tartalmaz tartósítószereket, ennek köszönhetően biztonságos és hatékony háztartási tisztítószer
 •  Nem mérgező, biológiailag lebomló összetétel az otthonában található felületek tisztításához

dōTERRA On Guard™ fogkrém

A doTERRA fluoridmentes fogkrémje a doTERRA On Guard keverék védelmet nyújtó előnyeit egyesíti egyéb természetes összetevőkkel, ezáltal segít tisztán tartani a fogakat, valamint megőrizni a fogíny egészségét és a ragyogó mosolyt. A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring esszenciális olaja együttes erővel tisztítja és frissíti a leheletet. Ezek az olajok a borsmenta és kúszó fajdbogyó esszenciális olajával együttesen üdítő, fahéjas-mentás ízt kölcsönöznek a doTERRA On Guard fogkrémnek, amely egész napon át frissen és tisztán tartja leheletét!

Elsődleges előnyök

 •  A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring alkotta szabadalmazott doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék tisztítja és felfrissíti a leheletet.
 •  A mirha esszenciális olaj nyugtatja a szájüreget, a fogínyt és a torkot
 •  A doTERRA On Guard szabadalmazott keverékkel kombinált borsmenta esszenciális olaj fahéjas-mentás, friss leheletet biztosít.
 •  A természetes édesítőszerként szolgáló xilitol finom ízt kölcsönöz, miközben megőrzi fogai és fogínye tisztaságát.

dōTERRA Balance™

A Balance keverék friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tenne rendet mindennapjaiban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt.

Elsődleges előnyök

 •  A doTERRA Balance keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez
 •  Aromatikusan és külsőleg alkalmazva is számos használati módot és jótékony hatást kínál
 •  Csillapítja a szorongást, megnyugvást és feloldódást támogató légkört teremt, amelyben hatékonyan tud pihenni
 •  A doTERRA Balance aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez
 •  Lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok felhasználásával készül
Scroll to Top
X
X
X