Pilōt™ párologtató / Pilōt Portable Diffuser

Ft

Cikkszám: SKU_Pilot-portable-diffuser Kategória: Címke:

Leírás

Az esszenciálisolaj-párologtató használatával egyszerű, kényelmes és tiszta módon élvezheti ki az esszenciális olajok jótékony hatásait. Töltse meg otthonát az esszenciális olajok aromájával, formálja át munkahelyét felemelő érzések által, vagy teremtsen pihentető környezetet lefekvés előtt. Az esszenciálisolaj-párologtatók a modern otthon nélkülözhetetlen kellékei!

Termékjellemzők

  • Tölthető akkumulátorral, hogy ne kelljen azon aggódnia, van-e a közelben konnektor
  • Egyedi beállítások – négy órán keresztül folyamatosan vagy nyolc órán keresztül megszakításokkal működő párologtatás
  • Praktikus hordozható tárolóval
  • Felelősségteljes tervezéssel, környezetbarát anyagok felhasználásával készítve
  • 24 hónapos jótállássa

Használati módok

  • Használjon tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljen rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
  • Adjon a vízhez 5–12 cseppet a kiválasztott doTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhat. Kísérletezzen a használt olaj mennyiségével, és derítse ki, hogyan érheti el a legjobb eredményt.

A Készülék Tisztítása

 

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban. Ezért időről időre érdemes kitisztítani a készüléket. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Töltse meg félig a párologtatót tiszta vízzel.
2. Adjon hozzá tíz csepp fehér ecetet.
3. Kapcsolja be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.
4. Ürítse ki teljesen a párologtatót.
5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével törölje át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.
6. Öblítse ki tiszta vízzel.
7. Egy száraz ruhával törölje át a párologtatót, és szárítsa meg alaposan.

Rendelési limit

A lítiumion-akkumulátorok légi szállítását szabályozó jogi korlátozások értelmében a doTERRA számára rendelésenként csak két Pilot párologtató szállítása engedélyezett. Ezért a Pilot párologtató számát rendelésenként mindössze kettőre korlátoztuk. Ha kettőnél többet szeretne belőle vásárolni, kérjük, adjon le egy másik rendelést is.

Videók:

 

Scroll to Top
X
X
X