Purify frissítő illóolaj-keverék / Purify essential oil blend

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

Ez a citrusos és fenyős aromájú esszenciális olajokat ötvöző, felemelő keverék könnyed, friss illatot hagy maga után a felületeken és a levegőben egyaránt. A Purify a dōTERRA használóinak egyik kedvenc terméke, ugyanis egy szempillantás alatt leszámol a kellemetlen szagokkal, és hatékonyan tisztítható vele otthonunk valamennyi szeglete. A Purify citromból, zöldcitromból és fenyőből kivont esszenciális olajokat tartalmaz, melyek mind közismertek a tisztító tulajdonságaikról, emellett szibériai fenyő és feketefenyő kivonattal is kiegészül, hogy a levegőt is frissítse. A hozzáadott citromfű, teafa és korianderzöld kölcsönzi a keveréknek a kizárólag a dōTERRA-ra jellemző, magával ragadó aromát. A frissítő és tisztító esszenciális olajok kombinációjával a Purify természetes, biztonságos módon segít felszámolni a kellemetlen szagokat.

Összetevők:

citromhéjból, szibériai fenyő tűleveléből, citromfűből, zöldcitrom héjából, teafa leveléből, korianderzöldből kivont esszenciális olajok

Legfőbb előnyei:

  • frissítő aromával rendelkezik
  • tisztító tulajdonságai vannak
  • elűzi a kellemetlen szagokat, és tisztítja a levegőt

Felhasználási módok:

  • használja külsőleg a rovarcsípés okozta irritáció enyhítésére
  • tegyen pár cseppet egy vattapamacsra, és tegye a ventilátorhoz
  • extra tisztító hatásért és a friss illatért tegyen egy cseppet mosás előtt a mosógépbe
  • tegyen 10 cseppet egy vízzel teli permetező flakonba, és használja az asztallapok és egyéb felületek letörlésére

Videók:

Scroll to Top
X
X
X