Sportolók csomagja – Athlete's KIT

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

Akár versenyképes arénában, akár a helyi edzőteremben a sporttevékenység, a fizikai aktivitás az egészség egyik sarokköve. Aki valaha is viselt edzőcipőt megmondja, hogy az atlétikai tevékenység „megadóztatja” a testet. A dōTERRA Athlete’s Kit a sportolókat szem előtt tartva készült, tökéletes az egészséges életmód és a
versenyképes egészségszemléletű atléták támogatására. A készlet a sportos életmódot folytatók számára
kulcstermékeket tartalmaz: 5 ml-es üveg dōTERRA Breathe, dōTERRA On Guard, levendula, teafa és
borsmenta-illóolajokat, valamint egy 120 ml-es tubus Deep Blue krémet tartalmaz egy kompakt, újrafelhasználható cipzáras tasakban. A sportolók csomagjával élvezheti az atletikusság megvalósítását.

Legfőbb előnyei:

  • A dōTERRA Breathe® légzőszervi keveréket (5 ml) olyan különböző egyének használják, akik a szezonális változások hatásainak csökkentésére törekszenek.
  • A dōTERRA On Guard® védő keverék (5 ml) segíti a sportolókat az egészséges immunrendszer funkciójának támogatásában, amely az aktív életmód * lépéstartásához elengedhetetlen.
  • A levendula illóolajat (5 ml) széles körben használják nyugtató és pihentető tulajdonságaiért. Párologtatható éjszaka, vagy egy rendezvény után, de alkalmazható helyileg, hogy nyugtassa a bőrt.
  • A teafa illóolaj (5 ml) egyike a legnépszerűbb és legsokoldalúbb olajoknak, használható a különböző atlétikai igényekre a bőrre ható tisztító és fiatalító hatásai miatt.
  • Ha fáradtnak érezzük magunkat, a borsmenta illóolaj (5 ml) elősegítheti az energiaszint fokozását.
  • A Deep Blue® krém (120 ml) kiválóan alkalmas az életünkben levő sportolók részére. Masszírozzuk be Deep Blue krémet a deréktájra egy dinamikusabb nap után.
  • Kompakt, újrahasználható cipzáras táska.
Scroll to Top
X
X
X