TerraShield spray / TerraShield spray

FIGYELEM! Az Olajozunk.hu-n NEM tudsz doTERRA termékeket vásárolni. Az oldalunk csak katalógusként szolgál, és itt a bemutatót látod.

Erről a termékről további információt kérhetsz a meghívódtól, vagy megvásárolhatod a doTERRA webáruházában, a törzsvásárlói regisztráció után.

Itt segítünk: doTERRA útmutatók →

Leírás

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, nootka fából és vaníliabab kivonatból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védőhatásukról ismert, speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak. A Terrashield Spray tökéletes azok számára, akik szeretnék a Terrashield kültéri keverék előnyeit egy kényelmes, magukkal vihető szórófejes üvegben tudni.

Összetétel:

frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, nootka fa, cédrusfa, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea gyümölcse, vaníliabab abszolútum, óriás tuja

Legfőbb előnyei:

  • hatásos és természetes védőrétegként funkcionál
  • a család bármely tagja biztonsággal használhatja

Felhasználási módok:

  • mielőtt a szabadba menne vigyen fel keverékből a lábára, a karjára és a nyakára vagy párologtassa a teraszon
  • vigye magával, ha kempingezni vagy kültéri programokra indul
  • permetezze az ajtóra, az ablaktömítésekre és a sátorra
Scroll to Top
X
X
X