Újabb lepároló épült Bulgáriában

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ custom_padding=”||0px|||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Hiába a 2020-as év eseményei, ez sem tartja vissza a dōTERRA bulgáriai üzemét a fejlődéstől – idén egy újabb lepároló, a Terra Roza nevet elnyerő rózsalepároló készült el, hogy még több csodálatos, kifogástalan minőségű rózsaolajjal láthassák el a dōTERRA piacát.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=jq1t3SdGiGY&t=14s” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További cikkek

Zöldcitromos wrap

Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a keserű naranccsal!

A Délkelet-Ázsiában őshonos keserű narancs (Citrus aurantium) a rutafélék családjába tartozik. Szevillai narancsként is ismert. A pomeló és a mandarin hibridjeként tartják számon. Polinéziába az …

BŐVEBBEN →

Ismerkedjünk meg a muskotályzsályával!

A gyógynövényként is értékes muskotályzsálya (Salvia sclarea) elsősorban a Földközi-tenger északi medencéjében endemikus, de néhány észak-afrikai és közép-ázsiai területen is megterem vadon. Rendszertani besorolását tekintve …

BŐVEBBEN →

Leave a Comment

Scroll to Top
X
X
X