Vadnarancsos francia pirítós – édes bundáskenyér

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″]

Igazi romantikus reggelinek való a francia piritós, amit Greg Prososki, a dōTERRA központ séfje vadnarancsolajjal tett még különlegesebbé – már csak az a kérdés, kit kényeztetünk vele!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″]

Hozzávalók:

160 cm-es puha bagett vagy ízlés szerinti kenyér
240 ml felvert tojás
240 ml tejszín vagy
240 ml mandulatej
1 teáskanál só
6 csepp vadnarancsolaj

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″]

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat, és tálaljuk hidegen, vagy szobahőmérsékleten.

     

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

    További cikkek

    Ismerkedjünk meg a cickafarkkal!

    Az orvosi cickafark (Achillea millefolium), egérfarkúfű, ezerlevelűfű, pulykafű vagy a cickoró néven is ismert virágos növény az őszirózsafélék családjába tartozik. Az északi féltekén (Ázsiában, Európában …

    BŐVEBBEN →

    Zöldcitromos reggeli joghurt

    Mindkét növény jól ismert összetevő tehát a kulináris világban, elsősorban az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.

    BŐVEBBEN →

    Emelkedj a dōTERRAval!

    Hogy miért rajongunk a dōTERRAért? Mert mindig felemel! https://www.youtube.com/watch?v=H3utbHyIMlQ

    BŐVEBBEN →

    Leave a Comment

    Scroll to Top
    X
    X
    X